Turistike Visa, Travel, Pushime ...

Zambia > Moldovë


 Formulari për vizë aplikimit shkarko

 
Sillni vizë hyrjeje esencial (Vizat e hyrjes nuk lëshohen në kufi me përjashtim të rasteve të justifikuara siç duhet dhe në disa pika kufitare me shërbimet konsullore). Çmimet janë më të larta sesa konsullatës.
 
Kufirit (hyrje nga ajri, rrugë apo hekurudhë): vetëm disa stacione kufitare të përcaktuara më poshtë kanë shërbime konsullore:
- Chisinau Aeroportit Ndërkombëtar;
- Kalimi kufitar me Rumaninë: Leusen, Skulen dhe e zyrave;
- Nuk e kalimit kufitar me Ukrainën nuk kanë shërbime konsullore.
Kontrolli i Burimeve para se të hyjnë në territorin e Moldavisë: 1 shtator 2001, autoritetet moldave kërkojnë shtetasve të huaj që dëshirojnë të qëndrojnë në prezantimin e Moldavia, të holla, një minimum prej ekuivalentit prej US $ 250 ose një minimum prej 50 USD në ditë.
 
Për Moldavi, përveç pasaportës, ju do të duhet për të sjellë një foto. Një periudhë e pritjes of7 ditë është e nevojshme. Në rast emergjence, viza mund të lëshohet në një ditë me një shtesë prej 50%.
 
Vizë turistike lloji
Hyrja Single 1 50 muaj USD
Single 2 input muaj 80 USD
Hyrja e vetme 3 muaj 110 USD


Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zambia Monaco
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zambia Mongoli
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zambia Mali i Zi
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zambia Mozambik
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zambia Myanmar


Plotësoni këtë formë:
- Për të bërë një kërkesë për informacion
- Për të lënë një mesazh në këtë faqe dhe të marrin pjesë në forum diskutimi.
- Për të marrë përditësimet e rregullta (Gazeta).
Vetëm Mesazhi do të shfaqet në këtë faqe. Të dhënat tuaja personale do të mbeten konfidenciale.

Emri i plotë :


Email :*


qytet : *


vend : *


profesion :


mesazh : *


*

1  2  >
102704 - World's Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping! Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain! Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes. Get Yours: hineck.online To your success, Angelica Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zambia Moldovë

102483 - Hi Be Buzz Free! The Original Mosquito Trap. 60% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping ✔️LED Bionic Wave Technology ✔️Eco-Friendly ✔️15 Day Money-Back Guarantee Shop Now: mosquitotrap.online The Best, Miles Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zambia Moldovë

100600 - Hello there Defrost frozen foods in minutes safely and naturally with our THAW KING™. 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time. Buy now: thawking.online Cheers, Bernice

100123 - Good day The New Powerful LED Flashlight is The Perfect Flashlight For Any Situation! The 3,000 Lumens & Adjustable Zoom gives you the wide field of view and brightness other flashlights don’t have. 50% OFF + Free Shipping! Get it Now: linterna.shop All the best, Zandra

99825 - Hey there LEARN HOW PawSafer™ CAN SAFELY TRIM YOUR DOG'S NAILS IN NO TIME FROM HOME. Get it while it's still 50% OFF + FREE Shipping Buy here: pawsafer.shop Regards, Sasha

99635 - Hey there Full Body Resistance Band Kit - The best and cheapest athletic gear available on the market today. Do a full body workout from the comfort of your home. You don't even need a gym anymore! Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping Shop Now: ametathletics.online Thanks and Best Regards, Hellen

99387 - Good day CAREDOGBEST™ - Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY. Click here: caredogbest.com All the best, Jeff

99146 - Morning Buy medical disposable face mask to protect your loved ones from the deadly CoronaVirus. The price is $0.28 each. If interested, please check our site: pharmacyoutlets.online All the best, Elisa Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zambia Moldovë

98829 - Hi there You need a pair of Quick Dry Beach Shoes, going out shoes, going OUT OUT shoes, trainers, a spare pair of trainers in case it rains... Act Now And Receive A Special Discount For Our Quick Dry Beach Shoes! Get Yours Here: tonature.online Best, Michael

98587 - Color-changing swimshorts Dive into the ocean and your swimshorts suddenly change color! These swimshorts ara AMAZING! Hurry! 50% Off Worldwide For Limited Time Only! Get it here: coolshorts.online The Best, Winifred