Turistike Visa, Travel, Pushime ...

Zimbabve > Moldovë


 Formulari për vizë aplikimit shkarko

 
Sillni vizë hyrjeje esencial (Vizat e hyrjes nuk lëshohen në kufi me përjashtim të rasteve të justifikuara siç duhet dhe në disa pika kufitare me shërbimet konsullore). Çmimet janë më të larta sesa konsullatës.
 
Kufirit (hyrje nga ajri, rrugë apo hekurudhë): vetëm disa stacione kufitare të përcaktuara më poshtë kanë shërbime konsullore:
- Chisinau Aeroportit Ndërkombëtar;
- Kalimi kufitar me Rumaninë: Leusen, Skulen dhe e zyrave;
- Nuk e kalimit kufitar me Ukrainën nuk kanë shërbime konsullore.
Kontrolli i Burimeve para se të hyjnë në territorin e Moldavisë: 1 shtator 2001, autoritetet moldave kërkojnë shtetasve të huaj që dëshirojnë të qëndrojnë në prezantimin e Moldavia, të holla, një minimum prej ekuivalentit prej US $ 250 ose një minimum prej 50 USD në ditë.
 
Për Moldavi, përveç pasaportës, ju do të duhet për të sjellë një foto. Një periudhë e pritjes of7 ditë është e nevojshme. Në rast emergjence, viza mund të lëshohet në një ditë me një shtesë prej 50%.
 
Vizë turistike lloji
Hyrja Single 1 50 muaj USD
Single 2 input muaj 80 USD
Hyrja e vetme 3 muaj 110 USD


Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zimbabve Monaco
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zimbabve Mongoli
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zimbabve Mali i Zi
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zimbabve Mozambik
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zimbabve Myanmar


Plotësoni këtë formë:
- Për të bërë një kërkesë për informacion
- Për të lënë një mesazh në këtë faqe dhe të marrin pjesë në forum diskutimi.
- Për të marrë përditësimet e rregullta (Gazeta).
Vetëm Mesazhi do të shfaqet në këtë faqe. Të dhënat tuaja personale do të mbeten konfidenciale.

Emri i plotë :


Email :*


qytet : *


vend : *


profesion :


mesazh : *


*


115105 - World's Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping! Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain! Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes. Get Yours: hineck.online Sincerely, Florrie Turistike Visa, Travel, Pushime ... Zimbabve Moldovë

114085 - Здравствуйте! Выполняем лучшие "смертоносные" прогоны для интернет-сайтов вашего конкурента. Всего от 2000 руб. - Стопроцентный эффект. Сайты ваших конкурентов "упадут". - Максимальное количество негативных фитбеков. - Наша специфическая база - выжимка максимально "убийственных" площадок из 10 000 000 ресурсов (вирусных, спамных, порно и т.д.). Действует бесперебойно. - Прогон проводим сразу с 4-х мощных серверов. - Отправка активационных ссылок на официальный e-mail. - Растянем сколько угодно по времени. - Прогоняем с запрещёнными ключевыми фразами. Телега: @exrumer Skype: xrumer.pro WhatsApp: +7(977)536-08-36 icq: 5688885 Только Эти!