Turistike Visa, Travel, Pushime ...

Jemen > Moldovë


 Formulari për vizë aplikimit shkarko

 
Sillni vizë hyrjeje esencial (Vizat e hyrjes nuk lëshohen në kufi me përjashtim të rasteve të justifikuara siç duhet dhe në disa pika kufitare me shërbimet konsullore). Çmimet janë më të larta sesa konsullatës.
 
Kufirit (hyrje nga ajri, rrugë apo hekurudhë): vetëm disa stacione kufitare të përcaktuara më poshtë kanë shërbime konsullore:
- Chisinau Aeroportit Ndërkombëtar;
- Kalimi kufitar me Rumaninë: Leusen, Skulen dhe e zyrave;
- Nuk e kalimit kufitar me Ukrainën nuk kanë shërbime konsullore.
Kontrolli i Burimeve para se të hyjnë në territorin e Moldavisë: 1 shtator 2001, autoritetet moldave kërkojnë shtetasve të huaj që dëshirojnë të qëndrojnë në prezantimin e Moldavia, të holla, një minimum prej ekuivalentit prej US $ 250 ose një minimum prej 50 USD në ditë.
 
Për Moldavi, përveç pasaportës, ju do të duhet për të sjellë një foto. Një periudhë e pritjes of7 ditë është e nevojshme. Në rast emergjence, viza mund të lëshohet në një ditë me një shtesë prej 50%.
 
Vizë turistike lloji
Hyrja Single 1 50 muaj USD
Single 2 input muaj 80 USD
Hyrja e vetme 3 muaj 110 USD


Turistike Visa, Travel, Pushime ... Jemen Monaco
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Jemen Mongoli
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Jemen Mali i Zi
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Jemen Mozambik
Turistike Visa, Travel, Pushime ... Jemen Myanmar


Plotësoni këtë formë:
- Për të bërë një kërkesë për informacion
- Për të lënë një mesazh në këtë faqe dhe të marrin pjesë në forum diskutimi.
- Për të marrë përditësimet e rregullta (Gazeta).
Vetëm Mesazhi do të shfaqet në këtë faqe. Të dhënat tuaja personale do të mbeten konfidenciale.

Emri i plotë :


Email :*


qytet : *


vend : *


profesion :


mesazh : *


*

1  2  3  >
112112 - Good Morning Our Medical-Grade Toenail Clippers is the safest and especially recommended for those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, thickened nails etc.. Get yours: thepodiatrist.store Thanks and Best Regards, Cecilia

111957 - Доброго утра! Выполняем самые лучшие прогоны "убийцы" для интернет-сайтов ваших конкурентов. Цена: всего от 2 000 р. - Стопроцентный эффект. Онлайн-сайты точно "умрут". - Максимально возможное число отрицательных фитбеков. - Наша специальная база - выжимка максимально "убийственных" площадок из 10 млн. онлайн-ресурсов (спам, порно, вирусы и т.д.). Действует безотказно. - Прогон проводится одновременно с четырех серверов. - Постоянная отправка активационных ссылок на емейл. - Растянем сколько угодно по времени. - Прогон с запрещёнными ключами. Telgrm: @exrumer Skype: xrumer.pro WhatsApp: +7(977)536-08-36 электронка: support@xrumer.ee icq: 5688885 Работаем со Студиями!

111678 - Hi, How are you doing? Will you be interested in doing a high-quality guest post on your site? It is a 3 step process where: 1. I will send you three amazing topic ideas for a post. 2. You need to choose one out of those. 3. I will then send a high-quality, SEO Friendly article on that chosen topic to get it published on your website with one do-follow link to my site. Let me know if I shall start with step 1? Best, john Willson

111016 - New Multifunction Anti-theft Waterproof Sling Bag The best ever SUPER Sling Bag: Drop-proof/Anti-theft/Scratch-resistant/USB Charging 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time Buy now: fashiondaily.online The Best, Luigi VISA INFORMATION: TERMS, CONDITIONS, TIME, EMBASSIES, CONSULATES COUNTRY

109350 - All Purpose Car Cup Holder With this super practical car cup holder, I have a lot more fun driving! 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time Shop Now: portavasos.store The Best, Florene

108930 - Здравствуйте ув. Boss! Предложу поднятие на 10-20 пунктов позиций в поисковиках. Цена всего 400 ру. Качественный ИкС. Отчётность. Прогоны сайтов от Профессионалов! Хваленые БаЗы. Contact: telegram:@xrumers mail: Loves.Ltd@gmail.com Skype: xrumer.pro WhatsApp: +7(977)536-08-36

108615 - Biggest Ever Sale NOW! 50% OFF On Us! With this Soft Durable Pet Padded Mattress 1. 2x More Durable, Soft & Sustainable with high quality polyester materials 2. Easier to Wash 3. 30 Days Money Back Guarantee Buy now: petmattress.store Sincerely, Isidro

107877 - Defrost frozen foods in minutes safely and naturally with our THAW KING™. 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED Buy now: thawking.store Aaron VISA INFORMATION: TERMS, CONDITIONS, TIME, EMBASSIES, CONSULATES COUNTRY

107765 - Здравствуйте, Ув. Boss! Предложу поднятие позиций на 10-15 пунктов в поисковиках. Цена всего 499 ру. Качественный ИкС. Отчётность. Любая страна. Прогоны сайтов от Профессионалов! Сайт действительно подымается. Хваленые БаЗы. Знающие борятся за каждую ссылку. Делаем с Любовью! Как себе. Contact: telegrm:@xrumers mail: Loves.Ltd@gmail.com Skype: Loves.Ltd WhatsApp: +7(977)536-08-36

107421 - EASE YOUR PAIN IN 10 MINUTES EFFORTLESSLY Be Free from Neck Pain Try NeckFlexer & Relieve Neck Pain Effortlessly In 10 Min! Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping Shop Now: neckflexer.online Merry Christmas and happy new year! Sam VISA INFORMATION: TERMS, CONDITIONS, TIME, EMBASSIES, CONSULATES COUNTRY