Τουριστική Visa, Ταξίδια, Διακοπές ...

Ρουμανία > Μολδαβία Από την 1η Ιανουαρίου 2007, οι υπήκοοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ελβετία και την Ιαπωνία, μπορούν να εισέρχονται στη Δημοκρατία της Μολδαβίας χωρίς θεώρηση.

 
Γάλλοι υπήκοοι που κατοικούν ή διέρχονται στη Μολδαβία πρέπει να έχουν ένα έγκυρο διαβατήριο.
 
Η ισχύς του διαβατηρίου πρέπει να είναι περισσότερο από 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στο έδαφος της Μολδαβίας.
Η περίοδος διαμονής δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 90 ημέρες ανά εξάμηνο.
 
Σε περίπτωση υπέρβασης της ανώτατης διάρκειας άδεια διαμονής, επιβάλλεται πρόστιμο για τον ταξιδιώτη και απαραδέκτου των 3 ετών θα πρέπει να εξυπηρετούνται.
 
Η ημερομηνία στο έδαφος της Μολδαβίας πρέπει να αποδεικνύεται με σφραγίδα στο διαβατήριο κατά τη διέλευση των συνόρων. Για τους επισκέπτες που φθάνουν με αεροπλάνο, το βήμα αυτό πραγματοποιείται από τους συνοριοφύλακες στο αεροδρόμιο του Κισινάου. Όταν φτάσετε με το αυτοκίνητο, φροντίστε να περάσετε μόνο από τις συνοριακές υπαλλήλους οι οποίοι είναι οι μόνοι που επιτρέπεται να εκτελέσετε αυτό το βήμα.
 
Προσοχή: Η Υπερδνειστερία εισόδου δεν συνεπάγεται την εφαρμογή ενός τέτοιου ρυθμιστικού, αναγκάζοντας το άτομο να έχει, κατά την άφιξή τους, προκειμένου να ρυθμιστεί η κατάστασή του με το γραφείο μετανάστευσης στο Κισινάου.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2001, οι αρχές της Μολδαβίας απαιτούν αλλοδαπούς που επιθυμούν να παραμείνουν στη Δημοκρατία της Μολδαβίας παρουσίαση, μετρητά, τουλάχιστον US $ 250 (ή ισοδύναμο σε μετατρέψιμο νόμισμα). Οι πιστωτικές κάρτες δεν θεωρούνται απόδειξη των πόρων. Μη υποβολή από το ποσό αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άρνηση εισόδου στο έδαφος της Μολδαβίας.
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:
- Για να κάνετε μια αίτηση για πληροφορίες
- Να αφήσει ένα μήνυμα σε αυτή τη σελίδα και να συμμετάσχουν στο φόρουμ συζήτησης.
- Για να λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις (Newsletter).
Μόνο το μήνυμα θα εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά.

ονοματεπώνυμο :


ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :*


πόλη : *


χώρα : *


επάγγελμα :


μήνυμα : *


*