Tourist Visa, Rejser, Ferie ...

ruskind > Moldova Siden 1. januar 2007, kan statsborgere fra EU, USA, Canada, Schweiz og Japan, indtast Republikken Moldova uden visum.

 
Franske statsborgere i transit eller er bosat i Moldova skal være i besiddelse af et gyldigt pas.
 
Gyldigheden af ​​pas skal være mere end 6 måneder fra datoen for indrejse i Moldova.
Perioden for Opholdet må ikke overstige 90 dage pr semester.
 
I tilfælde af overskridelse af den maksimale varighed af det tilladte ophold, er en bøde på den rejsende og afvisning på 3 år skal forkyndes.
 
Datoen for moldoviske territorium, der skal godtgøres ved en stempel i passet, når de passerer grænsen. For besøgende, der ankommer med fly, er dette trin udføres af grænsevagter i lufthavnen i Chisinau. Når du ankommer i bil, skal du sørge for at tilbringe kun ved grænserne embedsmænd, som er de eneste lov til at udføre dette trin.
 
Forsigtig: Indgangen Transnistrien ikke giver anledning til anvendelse af en sådan buffer, tvinger den rejsende at have ved ankomsten, at afklare sin situation med migration kontor i Chisinau.
Siden den 1. september 2001 kræver de moldoviske myndigheder udenlandske statsborgere, der ønsker at bo i Republikken Moldova præsentation, kontanter, et minimum af US $ 250 (eller tilsvarende i en konvertibel valuta). Kreditkort anses ikke bevis for ressourcer. Manglende indsendelse af dette beløb kan resultere i skibet nægtes adgang til Moldovas område.
Udfyld denne formular:
- For at gøre en anmodning om oplysninger
- At efterlade en besked på denne side og deltage i diskussionsforum.
- At modtage regelmæssige opdateringer (Nyhedsbrev).
Kun meddelelse vises på denne side. Dine personlige oplysninger vil forblive fortrolige.

fulde navn :


e-mail :*


Town : *


land : *


erhverv :


Message : *


*
5050 - Naturligvis har du ikke "fede" arme. Problemet er, at nogle af os bruger vores arme til at be6re og lf8fte ting, og se5 oggbpyer vi muskelmasse i vores underarme.Jeg har pre6cist samme problem, men jeg har besluttet at jeg hverken holder op med romaskinen eller med at be6re 15-20 kg indkf8b hjem fra vores ne6rliggende supermarkeder. Se5 me5 skjorterne df8 i stedet:-)Faktisk ender jeg ofte som dig med at folde e6rmerne lidt op, for ne5r de hviler pe5 albuen rammer de det tyndeste sted.