Turistvisum, Resor, Semester ...

quebec > Moldavien Sedan den 1 januari 2007 får medborgare i Europeiska unionen, Förenta staterna, Kanada, Schweiz och Japan, ange Moldavien utan visum.

 
Franska medborgare som transiterar eller är bosatta i Moldavien måste ha ett giltigt pass.
 
Giltighetstiden för passet måste vara mer än 6 månader från den dag inresa till Moldavien.
Perioden för vistelsen får inte överstiga 90 dagar per termin.
 
I fall att överskrida den maximala tillåtna längden för vistelse, en böter resenären och avvisning av 3 år ska serveras.
 
Datumet på moldaviska territoriet förekommer i form av en stämpel i passet när de passerar gränsen. För besökare som kommer med flyg, är detta steg utförs av gränskontrolltjänstemän på flygplatsen i Chisinau. När du kommer med bil, se till att spendera endast gränspersonal som är de enda som tillåts att utföra detta steg.
 
Varning: Ingången Transnistrien ger inte upphov till tillämpningen av en sådan buffert, tvingar resenären att ha vid ankomsten, att reglera hans situation med migrationen kontor i Chisinau.
Sedan den 1 september 2001 de moldaviska myndigheterna kräva att utländska medborgare som vill bo i Moldavien presentation, kontanter, minst US $ 250 (eller motsvarande i en konvertibel valuta). Kreditkort anses inte bevis för resurser. Icke-inlämning av detta belopp kan leda till att fartyget förvägras tillträde till Moldaviens territorium.
Fyll i det här formuläret:
- För att göra en begäran om upplysningar
- Att lämna ett meddelande på den här sidan och delta i diskussionsforum.
- Att få regelbundna uppdateringar (nyhetsbrev).
Endast meddelande visas på den här sidan. Dina personuppgifter kommer att behandlas konfidentiellt.

Fullständigt namn :


e-post :*


stad : *


land : *


yrke :


meddelande : *


*