Туристичка виза, Патување, одмор ...

Тринидад и Тобаго > Молдавија


 Барањето за виза форма симнување

 
Донесе суштински влезна виза (визи не се издаваат на граничните освен оправдани случаи, а во некои гранични премини со конзуларните услуги). Стапки се повисоки од конзулатот.
 
Граница (влез преку воздушен, патен или железнички): само некои гранични станици наведени подолу имаат конзуларни услуги:
- Кишинев Меѓународниот аеродром;
- Граничен премин со Романија: Leusen, Sculeni и Кахул;
- Не граничниот премин со Украина нема конзуларни услуги.
Ресурс контрола пред да влезат на територијата на Молдавија: 1 септември 2001 година, на Молдавија власти бараат странски државјани кои сакаат да останат во Молдавија презентација, пари, најмалку еквивалент на САД $ 250 или минимум 50 американски долари дневно.
 
За Молдавија, во прилог на пасошот, ќе треба да се донесе Фото-URL. А чекање of7 дена е потребно. Во случај на итност, визата се издава во еден ден со доплата од 50%.
 
Туристичка виза тип
Еден влез 1 месец 50 долари
Слободен влез 2 месеци 80 долари
Еден влез 3 месеци 110 долари
Туристичка виза, Патување, одмор ... Тринидад и Тобаго Монако
Туристичка виза, Патување, одмор ... Тринидад и Тобаго Монголија
Туристичка виза, Патување, одмор ... Тринидад и Тобаго Црна Гора
Туристичка виза, Патување, одмор ... Тринидад и Тобаго Мозамбик
Туристичка виза, Патување, одмор ... Тринидад и Тобаго Мјанмар


Пополни го овој формулар:
- Да се ​​направи барање за информации
- Да оставите порака на оваа страница и да учествува во дискусија на форумот.
- За да добијат редовно ажурирање (билтен).
Само ќе се појави порака на оваа страница. Вашите лични податоци ќе останат доверливи.

целосно име :


e-mail :*


градот : *


земја : *


професија :


порака : *


*