Turistička Visa, Putovanja, blagdani ...

Velika Britanija > Moldavija Od 1. siječnja 2007 državljani Europske unije, SAD-u, Kanadi, Švicarskoj i Japanu, može ući u Republiku Moldaviju bez vize.

 
Francuski državljani tranzitira ili boravi u Moldaviji moraju imati valjanu putovnicu.
 
Valjanost putovnice mora biti dulji od šest mjeseci od dana stupanja na području Moldavije.
Razdoblje boravka ne smije premašiti 90 dana po semestru.
 
U slučaju prekoračenja maksimalno trajanje ovlaštene boravka, novčana kazna se izriče na putnika i nedopustivosti tri godine će biti poslužen.
 
Datum na moldavskom područje koje se dokazuje pečatom smješten u putovnicu pri prelasku granice. Za posjetitelje koji dolaze zrakoplovom, ovaj korak provodi graničara na aerodromu u Kišinjevu. Kada dolazite automobilom, pobrinite se provesti samo po graničnim dužnosnika koji su jedini dopušteni izvesti ovaj korak.
 
Oprez: ulaz Pridnjestrovlju ne daju povoda za primjenu takvog tampon, prisiljavajući putnik imati, po dolasku, kako bi regulirali svoje situacije s migracijskom uredu u Kišinjevu.
Od 1. rujna 2001, i moldavske vlasti zahtijevaju stranih državljana koji žele ostati u Republici Moldaviji prezentacije, gotovinom, najmanje od US $ 250 (ili ekvivalent u konvertibilnoj valuti). Kreditne kartice se ne smatra dokaz resursa. Non-podnošenje tog iznosa može rezultirati uskraćivanja ulaska na teritorij Moldavije.
Ispunite ovaj obrazac:
- Da bi zahtjev za informacijama
- Da ostaviti poruku na ovoj stranici i sudjelovati u raspravi.
- Za primati redovite nadopune (Newsletter).
Samo poruka će se pojaviti na ovoj stranici. Vaši osobni podaci ostaju povjerljivi.

Puni naziv :


e :*


grad : *


zemlja : *


struka :


poruka : *


*