Tourist Visa, Reizen, Vakantie ...

Tsjechische Republiek > Moldavië Sinds 1 januari 2007, de onderdanen van de Europese Unie, de Verenigde Staten, Canada, Zwitserland en Japan, kan de Republiek Moldavië zonder visum.

 
Franse staatsburgers doorgevoerd of die woonachtig zijn in Moldavië moeten in het bezit van een geldig paspoort.
 
De geldigheid van het paspoort moet meer dan 6 maanden na de datum van binnenkomst op het grondgebied van Moldavië.
De duur van het verblijf mag niet meer dan 90 dagen per semester.
 
In het geval van overschrijding van de maximale duur van het toegestane verblijf, wordt een boete opgelegd aan de reiziger en niet-ontvankelijkheid van 3 jaar wordt betekend.
 
De datum op Moldavische grondgebied worden blijk gegeven door een stempel in het paspoort bij het overschrijden van de grens. Voor bezoekers die met de lucht, wordt deze stap uitgevoerd door grenswachters op de luchthaven van Chisinau. Wanneer u met de auto komt, zorg ervoor om alleen door te brengen door grens ambtenaren die de enigen zijn toegestaan ​​om deze stap uit te voeren.
 
Let op: De ingang Transnistrië geen aanleiding geven tot de toepassing van een dergelijke buffer, waardoor de reiziger te hebben, bij aankomst, te regelen zijn situatie met de migratie kantoor in Chisinau.
Sinds 1 september 2001 hebben de Moldavische autoriteiten eisen vreemdelingen die willen verblijven in de Republiek Moldavië presentatie, contant geld, een minimum van US $ 250 (of het equivalent in converteerbare valuta). Creditcards worden niet beschouwd als bewijs van de middelen. Niet-overlegging van dit bedrag kan leiden tot weigering van de toegang tot het grondgebied van Moldavië.
Vul dit formulier in:
- Om een ​​verzoek om informatie te
- Om een ​​bericht achter te laten op deze pagina en neem deel aan het discussieforum.
- Om regelmatige updates (nieuwsbrief) ontvangen.
Alleen de boodschap zal verschijnen op deze pagina. Uw persoonlijke gegevens blijven vertrouwelijk.

volledige naam :


e-mail :*


stad : *


land : *


beroep :


bericht : *


*