Tourist Visa, Utazás, nyaralás ...

Svájc > Moldova Január 1-jétől 2007 állampolgárai az Európai Unió, az Egyesült Államok, Kanada, Svájc és Japán, beléphetnek a Moldovai Köztársaság, vízum nélkül.

 
Francia állampolgárok átszállított vagy tartózkodó Moldova kell érvényes útlevéllel.
 
Érvényessége az útlevél többnek kell lennie, mint 6 hónappal történő belépés Moldova területére.
A tartózkodás időtartama nem haladhatja meg a 90 napot szemeszterenként.
 
Abban az esetben, meghaladó maximális időtartamát engedélyezett tartózkodás bírságot szabnak ki az utasok és a elfogadhatatlanságára 3 éves kézbesíteni kell.
 
A dátum a moldovai területén igazolja a bélyegzőt elhelyezni az útlevélben a határátlépés során. A látogatók érkező levegő, ezt a lépést úgy végezzük, hogy a határőrök a repülőtéren Chisinau. Ha autóval érkezik, győződjön meg arról, hogy kiad csak átnyúló tisztviselők, akik az egyetlenek, akik végezhet ezt a lépést.
 
Figyelem: A bemeneti Transznisztria nem ad okot a kérelem egy ilyen buffer, arra kényszerítve az utazó, hogy van, érkezéskor, a rendelkezésére a helyzet a migrációs iroda Chisinau.
Szeptember 1-től 2001 moldovai hatóságok előírják a külföldi állampolgárok számára, hogy maradjon a Moldovai Köztársaság előadás, készpénzt, minimum 250 USD (vagy ennek megfelelő konvertibilis pénznemben). Hitelkártya nem tekinthetők bizonyíték források. Nem benyújtása ezen összeg vezethet megtagadása belépés Moldova területére.
Töltse ki az alábbi űrlapot:
- Ahhoz, hogy a tájékoztatás iránti kérelem
- Ahhoz, hogy hagyjon üzenetet ezen az oldalon, és részt vesznek a vitafórumon.
- Ahhoz, hogy rendszeresen tájékoztassa (Hírlevél).
Csak az üzenet jelenik meg az oldalon. Személyes adatait bizalmasan kezeljük.

Teljes név :


email :*


város : *


ország : *


szakma :


üzenet : *


*
5623 - Your article was exellecnt and erudite.

5452 - Congratulations on the new website. It looks rlaley good and has a completely different atmosphere. I know what hard work is involved in setting it up and ironing out all the little unforeseen problems that crop up. It's just what the Daffodil Society needed and I think it will go from strength to strength. All good wishes for the future.

5291 - hi, your music is better than the scnerey if you like airforce type stuff, the Dayton Ohio area air force museum is very good .I don't know much about NYC area. so just google and find stuff that way.,..:)

5210 - I got mine from Nigeria as well. It was a gift from my sister-in-law in 2010 and I've been brnngiig back at least a couple of bottles from my travels ever since. I recent have been researching where to buy it in the states and I think I've found a website, the only thing is it doesn't come in the limited edition pretty bottle. My absolute fav desert red wine ever and inexpensive as well

5064 - daj??? c9n azt sem tudtam, hogy ott lehet kiszfarf3ke9szletet kapni! No majd megne9zzfck. Hol van? A gyeszkorete1lyon? Tegnap az f6sszes nagyszfclő egyszerre gare1zde1lkodott az Ikee1ban, e9n meg telefonon veze9nyeltem mit vegyenek. No aze9rt ez edgy persze tfal sze9p lenne... :)Csak anyf3s nem tale1lta az aje1nde9kot e9s kiagyaltunk valami me1st helyette.Apf3s meg mage1nak vett e1gyat az egyik szobe1ba.