Tourist Visa, Utazás, nyaralás ...

Svédország > Moldova Január 1-jétől 2007 állampolgárai az Európai Unió, az Egyesült Államok, Kanada, Svájc és Japán, beléphetnek a Moldovai Köztársaság, vízum nélkül.

 
Francia állampolgárok átszállított vagy tartózkodó Moldova kell érvényes útlevéllel.
 
Érvényessége az útlevél többnek kell lennie, mint 6 hónappal történő belépés Moldova területére.
A tartózkodás időtartama nem haladhatja meg a 90 napot szemeszterenként.
 
Abban az esetben, meghaladó maximális időtartamát engedélyezett tartózkodás bírságot szabnak ki az utasok és a elfogadhatatlanságára 3 éves kézbesíteni kell.
 
A dátum a moldovai területén igazolja a bélyegzőt elhelyezni az útlevélben a határátlépés során. A látogatók érkező levegő, ezt a lépést úgy végezzük, hogy a határőrök a repülőtéren Chisinau. Ha autóval érkezik, győződjön meg arról, hogy kiad csak átnyúló tisztviselők, akik az egyetlenek, akik végezhet ezt a lépést.
 
Figyelem: A bemeneti Transznisztria nem ad okot a kérelem egy ilyen buffer, arra kényszerítve az utazó, hogy van, érkezéskor, a rendelkezésére a helyzet a migrációs iroda Chisinau.
Szeptember 1-től 2001 moldovai hatóságok előírják a külföldi állampolgárok számára, hogy maradjon a Moldovai Köztársaság előadás, készpénzt, minimum 250 USD (vagy ennek megfelelő konvertibilis pénznemben). Hitelkártya nem tekinthetők bizonyíték források. Nem benyújtása ezen összeg vezethet megtagadása belépés Moldova területére.
Töltse ki az alábbi űrlapot:
- Ahhoz, hogy a tájékoztatás iránti kérelem
- Ahhoz, hogy hagyjon üzenetet ezen az oldalon, és részt vesznek a vitafórumon.
- Ahhoz, hogy rendszeresen tájékoztassa (Hírlevél).
Csak az üzenet jelenik meg az oldalon. Személyes adatait bizalmasan kezeljük.

Teljes név :


email :*


város : *


ország : *


szakma :


üzenet : *


*
5079 - Ke1osz ide vagy oda, a csiga tf6ke9letes lett!!!Nagyon kreatedv vagy!2 csige1s f6tlet. -Egy bare1tnőm keltte9szte1bf3l csine1lt egy f3rie1si kakf3scsige1t, a csiga kf6zepe9n sze9lesebb te9sztaszalagbf3l, ale1kanyaredtotta a teste9t, e9s kisfctf6tte, fotf3m is van rf3la...-Ikee1ban van most egy fak kiszfarf3formake9szlet! Benne egy csiga is! (meg szarvas, rf3ka, maci, sfcn)