Turistična Visa, potovanja, dopust ...

Slovenia > Moldavijo Od 1. januarja 2007 lahko državljani Evropske unije, Združenih državah Amerike, Kanadi, Švici in na Japonskem, za vstop v Republiko Moldavijo brez vizuma.

 
Francoski državljani, ki potujejo ali živijo v Moldaviji, mora imeti veljaven potni list.
 
Veljavnost potnega lista mora biti več kot 6 mesecev od datuma vstopa na ozemlje Moldavije.
Trajanje bivanja ne sme biti daljše od 90 dni na semester.
 
V primeru prekoračitve najdaljšega trajanja dovoljenega bivanja, se globa za popotnika in nedopustnosti 3 leta, se vroči.
 
Datum, na ozemlju Moldavije, ki se dokazuje z žigom, postavljenem v potni list pri prestopu meje. Za obiskovalce, ki pridejo z letalom, je to korak, ki jih izvajajo mejni policisti na letališču v Kišinjovu. Ko pridete z avtomobilom, se prepričajte, da samo preživeti mejni uradniki, ki so edini, ki lahko izvaja ta korak.
 
Opozorilo: vhod Pridnestrje ne daje podlage za uporabo takega pufra, prisili, da ima potnik ob prihodu, za ureditev svojega položaja z migracijsko pisarno v Kišinjovu.
Od 1. septembra 2001 so moldavski organi zahtevajo tuje državljane, ki želijo ostati v Republiki Moldaviji, predstavitve gotovine, najmanj US $ 250 (ali protivrednosti v konvertibilni valuti). Kreditne kartice se ne štejejo za dokaz o sredstvih. Sobe za predložitev tega zneska, lahko pride do zavrnitve vstopa na ozemlje Moldavije.
Izpolnite ta obrazec:
- Da zahtevo za informacije
- Če pustite sporočilo na tej strani in sodelujejo v razpravi foruma.
- Za prejemanje redne posodobitve (E).
Samo se bo prikazalo na tej strani. Vaši osebni podatki bodo ostali zaupni.

Polno ime :


e-naslov :*


Kraj : *


Država : *


Poklic :


Sporočilo : *


*