Turistike Visa, Travel, Pushime ...

Sllovenia > Moldovë Që nga 1 janar 2007, shtetasit e Bashkimit Evropian, Shtetet e Bashkuara, Kanada, Zvicër dhe Japoni, mund të hyjnë në Republikën e Moldavisë pa viza.

 
Shtetasit francezë tranzit, ose me banim në Moldavi duhet të mbajë një pasaportë të vlefshme.
 
Vlefshmëria e pasaportës duhet të jetë më shumë se 6 muaj nga data e hyrjes në territorin e Moldavisë.
Periudha e qëndrimit nuk mund të tejkalojë 90 ditë për semestër.
 
Në rast të tejkalimit të kohëzgjatjen maksimale të qëndrimit të autorizuar, një gjobë është shqiptuar në udhëtarit dhe papranueshmërinë e 3 viteve do të shërbehet.
 
Data në territorin moldav për të evidentohet nga një vulë të vendosur në pasaportën kur kalojnë kufirin. Për vizitorët që vijnë nga ajri, ky hap është kryer nga rojet kufitare në aeroportin e Kishinau. Kur të mbërrini me makinë, sigurohuni që të shpenzojnë vetëm nga zyrtarët e kufirit të cilët janë të vetmit të lejuara për të kryer këtë hap.
 
Kujdes: Transnistria input nuk i jep të rritet në zbatimin e tillë një tampon, duke e detyruar që të ketë udhëtar, pas mbërritjes, për të rregulluar situatën e tij me zyrën e migracionit në Kishinau.
Që nga 1 shtator 2001, autoritetet moldave kërkojnë shtetasve të huaj që dëshirojnë të qëndrojnë në Republikën e prezantimit Moldavia, para të gatshme, një minimum prej US $ 250 (ose ekuivalenti në valutë të konvertueshme). Kartat e kreditit nuk janë konsideruar provë e burimeve. Jo-dorëzimi i kësaj shume mund të rezultojë në refuzimin e hyrjes në territorin e Moldavisë.
Plotësoni këtë formë:
- Për të bërë një kërkesë për informacion
- Për të lënë një mesazh në këtë faqe dhe të marrin pjesë në forum diskutimi.
- Për të marrë përditësimet e rregullta (Gazeta).
Vetëm Mesazhi do të shfaqet në këtë faqe. Të dhënat tuaja personale do të mbeten konfidenciale.

Emri i plotë :


Email :*


qytet : *


vend : *


profesion :


mesazh : *


*