Un turist Visa, Turism, Sărbătorile ...

Regatul Unit > moldova Începând cu 1 ianuarie 2007, cetățenii Uniunii Europene, Statele Unite ale Americii, Canada, Elveția și Japonia, pot intra în Republica Moldova fără viză.

 
Resortisanții francezi în tranzit sau reședința în Republica Moldova trebuie să dețină un pașaport valabil.
 
Perioada de valabilitate a pașaportului trebuie să fie mai mare de 6 luni de la data intrării pe teritoriul Republicii Moldova.
Perioada de ședere nu poate depăși 90 de zile pe semestru.
 
În cazul depășirii duratei maxime de ședere autorizată, se aplică o amendă pe Călător și inadmisibilitate de 3 ani va fi servit.
 
Data pe teritoriul Republicii Moldova să fie evidențiată printr-o ștampilă plasat în pașaport la trecerea frontierei. Pentru vizitatorii care sosesc pe calea aerului, acest pas este efectuată de către polițiștii de frontieră de la aeroportul din Chișinău. Când ajungeți cu mașina, asigurați-vă că pentru a petrece doar de către funcționarii de frontieră care sunt singurele autorizate pentru a efectua acest pas.
 
Atenție: Transnistria de intrare nu dă naștere la aplicarea unui astfel de tampon, forțând Călător de a avea, la sosire, pentru a reglementa situația sa cu sediul migrației în Chișinău.
Începând cu 1 septembrie 2001, autoritățile moldovenești impun resortisanților străini care doresc să rămână în Republica Moldova de prezentare, în numerar, un minim de US $ 250 (sau echivalentul în valută convertibilă). Cardurile de credit nu sunt considerate o dovadă a resurselor. Neprezentare a acestei sume poate duce la refuzul de intrare pe teritoriul Republicii Moldova.
Completați acest formular:
- Pentru a face o cerere de informații
- Pentru a lăsa un mesaj de pe această pagină și să participe la forumul de discuții.
- Pentru a primi actualizări regulate (Newsletter).
Doar mesaj va apărea pe această pagină. Datele dvs. personale vor rămâne confidențiale.

numele complet :


e-mail :*


oraș : *


țară : *


profesie :


mesaj : *


*