Tourist Visa, matka-, loma ...

Quebec > Moldova 1. tammikuuta 2007 alkaen kansalaiset Euroopan unionin, Yhdysvaltojen, Kanadan, Sveitsin ja Japanin voi tulla Moldovan tasavallan ilman viisumia.

 
Ranskan kansalaisia ​​kautta tai asuvat Moldovassa on oltava voimassa oleva passi.
 
Voimassaoloaika Passin on oltava yli 6 kuukautta voimaantulopäivänä Moldovan alueelta.
Oleskeluaika voi olla enintään 90 päivää per lukukausi.
 
Tapauksessa ylittää sallittua enimmäisaikaa oleskelun on määrätty sakkoa matkustaja ja oikeudenkäyntiväite 3 vuotta annetaan tiedoksi.
 
Päivämäärä Moldovan alueella on osoituksena leima sijoitetaan passin ylittäessään rajan. Vierailijoille saavut lentäen, tämä vaihe suoritetaan rajavartijoiden lentokentällä Chisinau. Kun saavut autolla, varmista kuluttaa vain rajaviranomaiset, jotka ovat ainoita saa tehdä tätä vaihetta.
 
Varoitus: input Transnistrian ei aiheuta tällaisten puskurin, pakottaa matkustaja on, saapuessaan, laillistamiseen hänen tilanteensa kanssa maahanmuutto toimisto Chisinau.
1. syyskuuta 2001 Moldovan viranomaiset vaativat ulkomaalaiset haluavat jäädä Moldovan tasavallan esittämistä, käteisellä, vähintään US $ 250 (tai vastaava vaihdettavassa valuutassa). Luottokortteja ei pidetä todisteita resursseja. Jättäminen antaa tämä määrä voi johtaa pääsyn kieltämiseen alueelle Moldovan.
Täytä tämä lomake:
- Jotta tietopyyntö
- Voit jättää viestin tällä sivulla ja osallistua keskustelufoorumiin.
- Jos haluat vastaanottaa säännöllisiä päivityksiä (Newsletter).
Vain viesti näkyy tällä sivulla. Henkilötietosi pysyvät luottamuksellisina.

Koko nimi :


email :*


kaupunki : *


maa : *


ammatti :


viesti : *


*