Visa d'Immigració La ciutadania, naturalització ...

Paraguai > Grècia


 Ciutadania grega

 
Totes les qüestions relatives a la ciutadania grega, inclòs el dret a la ciutadania grega, l'exercici d'aquest dret de requisits previs i obligatoris, es regeixen per la nacionalitat grega (o ciutadania) Codi (Llei N º 1438/1984), així com la legislació relacionada (principalment la Llei Nombre 2910/2001).
 
PRINCIPALS ELEMENTS DE LA LEGISLACIÓ abans esmentats
 
1. Una persona adquireix la ciutadania grega en el moment del naixement, si aquesta persona ha nascut a un pare de nacionalitat grega - és a dir, és el descendent d'un ciutadà grec, sense importar si el pare ha exercit el seu / el seu dret a la ciutadania.
2. Un ciutadà grec és una persona que es troba degudament inscrit en els Registres de la Municipalitat de la República Hel · lènica.
3. La inscripció en els registres municipals de la República Hel · lènica és la premissa legal per a la ciutadania grega. Com a tal, el Certificat de Registre constitueix una prova legal de la ciutadania grega. Per tal d'obtenir el Certificat de Registre, els ciutadans grecs amb residència permanent al Canadà s'apliquen a través de les autoritats locals gregues consulars, que al seu torn transmetrà a les autoritats (municipals) grecs, que emetrà el Certificat de Registre. Tant la inscripció de matrimoni dels pares, així com, el registre de naixement del sol · licitant, són requisits previs per a l'emissió del Certificat de Registre. Els consolats grecs al Canadà execució de tots els processos de registre necessaris i pertinents.
 
Per obtenir més informació sobre el dret a la ciutadania grega i l'exercici d'aquest dret, poseu-vos en contacte amb el consolat més proper grec al Canadà. Els consolats grecs i Consular de l'Ambaixada d'Office al Canadà estan obligats a aplicar les disposicions pertinents de la legislació grega al seu cas específic i donar una explicació per escrit sobre l'existència dels requisits previs per a la ciutadania grega i el procediment necessaris per l'exercici d'aquest dret. En tots els casos, no són els consolats de comprovar la ciutadania, ja que això cau dins de la jurisdicció dels districtes i el Ministeri grec d'Interior, Administració Pública i Descentralització.
 
Per a un servei òptim, en contacte amb la seva oficina més propera grec consular ja sigui per via electrònica, per fax o per escrit és molt recomanable. Així que està en contacte amb l'empleat consular corresponent per telèfon per fixar una reunió. Favor de portar al llarg de totes les dades i documents que acreditin l'origen grec.
 
Finalment, cal assenyalar que, de conformitat amb la legislació grega, la ciutadania grega és un dret inherent a la persona nascuda d'un pare que és ciutadà grec. Per tant, les autoritats gregues consulars no "atorgar la ciutadania grega". En canvi, a través de les disposicions de la Llei grega, i els seus procediments estipulats, que l'ajudarà a exercir el dret a la ciutadania. Inscripció d'una persona en els registres d'un municipi grec constitueix el reconeixement del seu / seu dret a la ciutadania per part de l'Estat grec, i, per tant, la premissa per al passaport grec.
Omple aquest formulari:
- Per fer una sol · licitud d'informació
- Per deixar un missatge en aquesta pàgina i participar en el fòrum de discussió.
- Per rebre actualitzacions regulars (Newsletter).
Només el missatge apareixerà en aquesta pàgina. Les seves dades personals seran confidencials.

nom i cognoms :


email :*


ciutat : *


país : *


professió :


missatge : *


*