Visa de turista, viatge, vacances ...

Eslovàquia > Moldàvia Des del 1 de gener de 2007, els nacionals de la Unió Europea, Estats Units, Canadà, Suïssa i Japó, poden entrar a la República de Moldàvia sense visat.

 
Ciutadans francesos que transiten o resideixen a Moldàvia han de tenir un passaport vàlid.
 
La validesa del passaport ha de ser superior a 6 mesos a partir de la data d'entrada en el territori de Moldàvia.
El període de suspensió no podrà excedir de 90 dies per semestre.
 
En cas de sobrepassar la durada màxima de l'estada autoritzada, una multa s'imposa al viatger i inadmissibilitat de 3 anys han de ser servit.
 
La data en territori moldau que s'evidencia per un segell estampat al passaport en creuar la frontera. Per als visitants que arriben per via aèria, aquesta etapa es porta a terme pels guàrdies de fronteres a l'aeroport de Chisinau. Quan arribes en cotxe, assegureu-vos de passar només per funcionaris de fronteres que són els únics autoritzats per realitzar aquest pas.
 
Atenció: L'entrada de Transnístria no dóna lloc a l'aplicació d'aquest tipus de tampó, cosa que obliga el viatger a tenir, en arribar, per regularitzar la seva situació amb l'oficina de migració a Chisinau.
Des del 1 de setembre de 2001, les autoritats moldaves als nacionals estrangers que desitgin romandre a la República de Moldàvia presentació, diners en efectiu, un mínim de EUA $ 250 (o el seu equivalent en una moneda convertible). Les targetes de crèdit no es consideren prova de recursos. La no presentació d'aquesta quantitat pot resultar en la denegació d'entrada al territori de Moldàvia.
Omple aquest formulari:
- Per fer una sol · licitud d'informació
- Per deixar un missatge en aquesta pàgina i participar en el fòrum de discussió.
- Per rebre actualitzacions regulars (Newsletter).
Només el missatge apareixerà en aquesta pàgina. Les seves dades personals seran confidencials.

nom i cognoms :


email :*


ciutat : *


país : *


professió :


missatge : *


*