Visa Immigration Borgerskab, Naturalization ...

Argentina > Grækenland Græsk statsborgerskab

 
Alle sager vedrørende græsk statsborgerskab, herunder retten til græsk statsborgerskab, er udøvelsen af ​​denne ret og obligatorisk forudsætninger, der er omfattet af den græske Nationalitet (eller statsborgerskab) Kode (lov nr. 1438/1984), sammen med den tilhørende lovgivning (hovedsagelig Law No 2910/2001).
 
HOVEDELEMENTER den ovennævnte LOVGIVNING
 
1. En person opnår græsk statsborgerskab på tidspunktet for fødslen, hvis den pågældende er født til en forælder af græsk nationalitet - der er, er afkom af en græsk statsborger, uanset om forældrene har udnyttet hans / hendes ret til statsborgerskab.
2. En græsk statsborger er en person, der er behørigt registreret i registrene på en kommune Den Hellenske Republik.
3. Registrering i den kommunale Registreringer af Den Hellenske Republik er den juridiske forudsætning for græsk statsborgerskab. Som sådan udgør registreringsbevis juridisk bevis for græsk statsborgerskab. For at opnå den registreringsbevis, græske borgere fast bopæl i Canada anvende gennem den lokale græske konsulære myndigheder, som igen videresender ansøgningen til de kompetente (Municipal) græske myndigheder, der udsteder beviset for registrering. Både registrering af forældrenes ægteskab, samt, at registreringen af ​​sagsøgerens fødsel, er en forudsætning for udstedelse af beviset for registrering. De græske konsulater i Canada udføre alle nødvendige og relevante registreringsprocesser.
 
For mere information om retten til græsk statsborgerskab og udøvelse af denne ret, skal du kontakte din nærmeste græske konsulat i Canada. De græske konsulater og ambassadens konsulat i Canada skal anvende de relevante græske lovbestemmelser til din konkrete sag og give skriftlig forklaring på eksistensen af ​​forudsætninger for græsk statsborgerskab og nødvendige procedure for udøvelsen af ​​denne ret. I alle tilfælde er det ikke de konsulater at konstatere statsborgerskab, da dette henhører under dennes kompetence i de generelle Distrikter og den græske indenrigsministerium, offentlig forvaltning og decentralisering.
 
For optimal service, du kontakter din nærmeste græsk konsulat enten elektronisk, via fax eller skriftligt stærkt anbefales. Så er at kontakte den relevante konsulære medarbejderen telefonisk for at indstille et møde. Medbring venligst langs alle data og dokumenter oprettelse af din græsk oprindelse.
 
Endelig skal det bemærkes, at i overensstemmelse med den græske lov, den græske statsborgerskab er en iboende ret til personer, der er født af en forælder, der er en græsk statsborger. Som sådan har de græske konsulære myndigheder ikke "give græsk statsborgerskab". I stedet gennem bestemmelserne i den græske lov, og dens fastsatte procedurer, hjælpe de dig til at udøve retten til unionsborgerskab. En persons registrering i referaterne af en græsk Kommune udgør anerkendelse af hans / hendes ret til statsborgerskab af den græske stat, og derfor forudsætningen for den græske Passport.
Udfyld denne formular:
- For at gøre en anmodning om oplysninger
- At efterlade en besked på denne side og deltage i diskussionsforum.
- At modtage regelmæssige opdateringer (Nyhedsbrev).
Kun meddelelse vises på denne side. Dine personlige oplysninger vil forblive fortrolige.

fulde navn :


e-mail :*


Town : *


land : *


erhverv :


Message : *


*