שגרירות מקדוניה בתל אביב
ישראל > מקדוניה
כתובת | Paz Tower, 5 Shohan Street 52136 Ramat Gan Israel |
---|---|
טלפון | מקומי: (07) 3715.4900 בינלאומי: +972.7.3715.4900 |
פקס | מקומי: (03) 612.4789 בינלאומי: +972.3.612.4789 |
מלא את הטופס הבא:
- כדי להפוך את בקשה לקבלת מידע
- כדי להשאיר הודעה בדף זה ולהשתתף בדיון בפורום.
- כדי לקבל עדכונים שוטפים (ניוזלטר).
רק ההודעה תופיע בדף זה. הפרטים האישיים שלך יישארו חסויים.
140477 - שלום. משפחתו של אבי-אביו דויד בונאנו הוברח משטיפ שבמקדוניה כשהוא הניצול היחיד מהמשפחה שנכחדה בטרבלינקה. האם יש אפשרות להגיע לשורשים ות. לידה?
106911 - בס"ד שלום שמי יונתן יפעי מ"ז 308134808, ואני כותב מכתב זה בדבר אישור חריג לכניסה לארץ לתושב זר. אני מקיים מערכת יחסים כבר כחצי שנה עם מישהי שגרה במקדוניה הצפונית, ואנחנו מתכוונים להתחתן. היא מחוסנת פעמיים בחיסון של פייזר כאשר האחרון בוצע מלפני חודשיים בערך, כלומר החיסון בתוקף. תכננו לחגוג את החצי שנה שלנו ביחד בישראל לאחר שלא ראינו אחד השני יותר מחודשיים. קנינו את כרטיס הטיסה עוד בזמן שהייתה האפשרות של כניסת תיירים לישראל, ולאחר שראינו את ההנחיות החדשות וסגירת השמיים, מאוד התאכזבנו. אנחנו מאוד רוצים להיות ביחד ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השניה ומתכננים להתחתן בעתיד הקרוב וואני חושש מאוד שהמהלך ייפגע בקשר שלנו והמרחק והזמן יכריעו ואנו נפרד. אנא מכם, אני מבקש מכם, התחשבו במצב ולאור המציאות המורכבת שאנו נמצאים בה. ותאפשרו לה לקבל אישור חריג לכניסת זרים. אני מבטיח שאם יש צורך אנו נשהה בבידוד יחדיו אפילו עשרה ימים וככל שניתן אם יש בכך צורך. תבואו לקראתנו ותבינו אותנו ואני מאוד אודה להתחשבותכם על האישור. בברכת המשך יום נעים :) יונתן וליילה.
75090 - Good morning, I would like to know if Israelis are allowed to enter North Macedonia through the road from Bulgaria. What are the precidures regarding COVID-19? Thanks, Yoav
72433 - שלום ישראלים יכולים להיכנס בימים אלו למקדוניה? נדרש ויזה? תודה עוזי