Туристичка виза, путовања, одмор ...

Словенија > Молдавија Од 1. јануара 2007, држављани Европске уније, Сједињених Америчких Држава, Канаде, Швајцарске и Јапана, могу ући у Републику Молдавију без визе.

 
Француски држављани пролазе или живе у Молдавији морају имати важећи пасош.
 
Важења пасоша мора да буде више од 6 месеци од дана ступања на територију Молдавије.
Период боравка не може бити дужи од 90 дана по семестру.
 
У случају прекорачења максимално трајање овлашћеног боравка, казна је изречена на путнику и неприхватљивости 3 године мора бити задовољена.
 
Датум на молдавске територије се доказује печатом налази у пасошу приликом преласка границе. За посетиоце који долазе авионом, овај корак се врши граничари на аеродрому у Кишињеву. Када стигнете колима, уверите се да само потрошити граничним службеницима који су једини дозвољено да изводите овај корак.
 
Опрез: улазни Придњестровље не даје повода за примену таквог бафер, приморавајући путник има, по доласку, да регулише своје ситуације са миграцијама канцеларије у Кишињеву.
Од 1. септембра 2001, молдавске власти захтевају страних држављана који желе да остану у Републици Молдавији презентације, готовином, најмање од УС $ 250 (или противвредност у конвертибилној валути). Кредитне картице се не сматра доказ ресурса. Нон-подношење овог износа може резултирати ускраћивањем уласка на територију Молдавије.
Попуните ову форму:
- Да би захтев за информацијама
- Да оставите поруку на овој страници и учествовати у дискусијама.
- Да редовно примате ажурирања (невслеттер).
Једино порука ће се појавити на овој страници. Ваши лични подаци ће остати поверљиви.

Пун назив :


емаил :*


град : *


земља : *


професија :


порука : *


*