Туристичка виза, Патување, одмор ...

Словачка > Андора Владата Андора наметнува визите за своите посетители и се потребни само пасош или Европската унија национална лична карта за влез. Сепак, бидејќи земјата е достапен само преку Шенген држави Шпанија или Франција, влез не е можно без да влезат во Шенген зоната првиот и Шенген визниот режим со тоа може да се смета да се применуваат де факто. Затоа што Андора не е дел од Шенген зоната, а повеќе влезна виза е потребно за да се овозможи reentry по напуштањето на Андора.

Пополни го овој формулар:
- Да се ​​направи барање за информации
- Да оставите порака на оваа страница и да учествува во дискусија на форумот.
- За да добијат редовно ажурирање (билтен).
Само ќе се појави порака на оваа страница. Вашите лични податоци ќе останат доверливи.

целосно име :


e-mail :*


градот : *


земја : *


професија :


порака : *


*