Professional Visa Business ...
Ranska > Mauritius
     



 Professional Business Visa Japanissa:

 
  Voit pysyä Japanissa ilman viisumia. Haluamme kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että suurin oleskelu sallittu vaihtelee maittain ja pyytää teitä kiinnittämään erityistä huomiota ostaessaan lippuja.
 
 
Valtuutettu Maksimiperilläoloaika 90 päivän (paitsi Bruneians) myönnetään saavuttaessa. Henkilöt, joiden kansallisuus voi jäädä yli tämän rajan, jotka haluavat pidentää oleskeluaan tulee, kun paikan päällä, saada lisäaikaa oleskeluluvan tai uusimista lupaa maahanmuuton toimistossa.
Suurlähetystö ei kuitenkaan varmista saat tästä laajennuksesta.
On kuitenkin tarpeen saada tämän poikkeuksen tilapäinen viisumi ottamaan huomioon seuraavat seikat:
           1. Et voi harjoittaa taloudellista toimintaa Japanissa.
           2. Passi (ei-biometriset hyväksytty) on oltava voimassa (voimassa päivämäärästä paluu).
           3. Sinun täytyy olla hallussaan paluulippujen Japaniin tullessaan alueelle.
           4. Loman kesto päällä ei saa ylittää sallittua teidän kansallisuuden.
 
  Vapautus viisumia tilapäisen oleskelun:
             turistimatkat
             kauttakulkuvirrat
             vierailut sukulaisten ja ystävien
             liikematkat (neuvottelut, markkinatutkimukset, ammatillisiin kokouksiin jne.)
             palkatonta harjoittelua
             opintomatkoja
            Vierailun-tarkastukset ja osallistuminen seminaareihin ja konferensseihin
            amatööri kilpailut
             ohimennen pääsykokeet yliopistoon
            askeleet ottaa häät Japanissa




Täytä tämä lomake:
- Jotta tietopyyntö
- Voit jättää viestin tällä sivulla ja osallistua keskustelufoorumiin.
- Jos haluat vastaanottaa säännöllisiä päivityksiä (Newsletter).
Vain viesti näkyy tällä sivulla. Henkilötietosi pysyvät luottamuksellisina.

Koko nimi :
email :*
kaupunki : *
maa : *
ammatti :
viesti : *

*