Profesionālā Visa Business ...
Igaunija > Maurīcija
     



 Profesionālā biznesa vīza uz Japānu:

 
  Jūs varat palikt Japānā bez vīzas. Tomēr mēs vēlamies vērst Jūsu uzmanību uz to, ka maksimāli pieļaujamais uzturēšanās mainās atkarībā no valsts un aicinu jūs pievērst īpašu uzmanību, pērkot biļetes.
 
 
Atļautais maksimālais uzturēšanās 90 dienu (izņemot Bruneians) tiks piešķirtas pēc ierašanās. Pilsonības personu var palikt ārpus šī ierobežojuma, kuri vēlas paplašināt savu uzturēšanos būs, kad uz vietas, iegūt pagarinājumu uzturēšanās atļaujas vai atļaujas no imigrācijas biroja atjaunošanu.
Vēstniecība nav, tomēr, pārliecinieties, ka jūs iegūtu šo pagarinājumu.
Tomēr ir nepieciešams, lai gūtu labumu no šī atbrīvojuma pagaidu vīzu ņemt vērā šādus punktus:
           1. Jūs nedrīkstat iesaistīties nekādās algotu darbu Japānā.
           2. Jūsu pase (bez biometriskie pieņemts) jābūt derīgai (derīga dienā, atgriešanās).
           3. Jums jābūt rīcībā atgriešanās biļetes uz Japānu, ja uz iekļūšanu.
           4. Uzturēšanās ilgums uz vietas nedrīkst pārsniegt atļauto jūsu tautības.
 
  Atbrīvojums no vīzu pagaidu uzturēšanās:
             tūrisma braucieni
             tranzītu
             vizītes ģimeni un draugiem
             komandējumi (sarunas, tirgus izpēte, profesionālās sapulces uc)
             neapmaksāta stažēšanās
             mācību ekskursijas
            apmeklējuma pārbaudes un semināros un konferencēs
             amatieru sacensības
             iet iestājeksāmenus universitātē
             par pasākumiem, lai uz kāzām Japānā




Aizpildiet šo formu:
- Lai veiktu informācijas pieprasījumu
- Atstāt ziņu par šo lapu un piedalīties diskusiju forumā.
- Lai saņemtu regulārus atjauninājumus (Newsletter).
Tikai ziņa parādīsies šajā lapā. Jūsu personiskie dati būs konfidenciāli.

pilns nosaukums :
e-pasts :*
pilsēta : *
valsts : *
profesija :
ziņa : *

*