Visa Maahanmuutto kansalaisuus, Kansalaisuuden ...

Hong Kong > Kreikka Kreikan kansalaisuus

 
Koskevissa asioissa Kreikan kansalaisuuden, mukaan lukien oikeuden Kreikan kansalaisuus, tämän oikeuden ja pakolliset edellytykset, säännellään Kreikan kansalainen (tai kansalaisuus) Koodi (laki nro 1438/1984) sekä siihen liittyvä lainsäädäntö (pääasiassa laki No 2910/2001).
 
PÄÄKOHDAT edellä mainitulla lainsäädännöllä
 
1. Henkilö hankkii Kreikan kansalaisuuden syntyessään, jos mainittu henkilö on syntynyt vanhemman Kreikan kansalainen - joka on, on jälkeläinen Kreikan kansalainen, riippumatta siitä, onko vanhempi on käyttänyt hänen / hänen oikeutensa kansalaisuuteen.
2. Kreikan kansalainen on henkilö, joka on asianmukaisesti rekisteröity Records kunnan Helleenien tasavallan.
3. Rekisteröityminen Municipal Records Helleenien tasavallan on laillinen lähtökohta Kreikan kansalaisuus. Sinänsä rekisteröintitodistus muodostaa todistelun Kreikan kansalaisuus. Saadakseen rekisteröintitodistus, Kreikan kansalaiset pysyvästi asuvat Kanadassa sovelletaan kautta paikallisten Kreikan konsuliviranomaisiin, joka puolestaan ​​välittää hakemuksen toimivaltaiselle (kunnallinen) Kreikan viranomaisten kuka antaa rekisteröintitodistus. Sekä rekisteröintiä vanhempien avioliitto, samoin kuin rekisteröinnin hakijan syntymän, ovat edellytyksiä liikkeeseen rekisteröintitodistus. Kreikan konsulaatit Kanadassa toteuttaa kaikki tarvittavat ja asiaankuuluvat ilmoittautuminen prosesseja.
 
Lisätietoja Oikeus Kreikan kansalaisuus ja tämän oikeuden, ota yhteyttä lähimpään Kreikan konsulaatin Kanadassa. Kreikan konsulaatit ja suurlähetystön konsulaatissa Kanadassa vaaditaan soveltamaan asiaa Kreikan lainsäädännön säännökset teidän tapauksessa ja antaa kirjallisen selvityksen siitä, onko edellytyksiä Kreikan kansalaisuus ja tarvittavat menettely tämän oikeuden. Kaikissa tapauksissa se ei ole konsulaattien että tarkistettava kansalaisuuden, koska tämä kuuluu toimivaltaan yleisen Piirit ja Kreikan sisäministeriön, julkishallinnosta ja hajauttamisesta.
 
Parhaan palvelun yhteyttä lähimpään Kreikan konsulaatin joko sähköisesti kautta faksilla tai kirjallisesti on erittäin suositeltavaa. Joten koskettaa sopiva konsuliedustuston toimihenkilö puhelimitse voidakseen asettaa kokoukseen. Tuo pitkin kaikki tiedot ja asiakirjat, teidän kreikkalaista alkuperää.
 
Lopuksi on todettava, että Kreikan oikeuden mukaan Kreikan kansalaisuus on luonnollinen oikeus syntyneiden henkilöiden vanhemmista on Kreikan kansalainen. Sinänsä Kreikan konsuliasioiden viranomaiset eivät "myönnä Kreikan kansalaisuus". Sen sijaan, kautta säännökset Kreikan lain ja sen määrätään menettelyistä, he auttavat sinua käyttämään oikeus kansalaisuuteen. Yksilön rekisteröintiä kirjaa kreikkalaisen kunta muodostaa tunnustuksena hänen / hänen oikeutensa kansalaisuuteen Kreikan valtio, ja siksi lähtökohtana Kreikan passi.
Täytä tämä lomake:
- Jotta tietopyyntö
- Voit jättää viestin tällä sivulla ja osallistua keskustelufoorumiin.
- Jos haluat vastaanottaa säännöllisiä päivityksiä (Newsletter).
Vain viesti näkyy tällä sivulla. Henkilötietosi pysyvät luottamuksellisina.

Koko nimi :


email :*


kaupunki : *


maa : *


ammatti :


viesti : *


*