Visa Immigratie Burgerschap, Naturalisatie ...

Hong Kong > Griekenland Griekse nationaliteit

 
Alle zaken met betrekking tot de Griekse burgerschap, met inbegrip van het recht op Griekse burgerschap, blijft de uitoefening van dit recht en de verplichte voorwaarden, geregeld door de Griekse nationaliteit (of burgerschap) Code (Wet nr. 1438/1984), samen met de bijbehorende wetgeving (met name wet No 2910/2001).
 
BELANGRIJKSTE ELEMENTEN VAN DE voornoemde WETGEVING
 
1. Een persoon de Griekse nationaliteit op het tijdstip van de geboorte, indien deze persoon is geboren om een ​​ouder van de Griekse nationaliteit - dat wil zeggen, de nakomeling is van een Griekse burger, ongeacht of de ouder heeft gemaakt van zijn / haar recht op burgerschap.
2. Een Griekse burger is een persoon die op regelmatige wijze is ingeschreven in de registers van een gemeente van de Helleense Republiek.
3. Inschrijving in de Gemeentelijke Records van de Helleense Republiek is de wettelijke uitgangspunt voor de Griekse burgerschap. Als zodanig, het bewijs van inschrijving vormt wettig bewijs van de Griekse burgerschap. Met het oog op het bewijs van inschrijving te verkrijgen, Griekse burgers permanent in Canada toe te passen door middel van de lokale Griekse consulaire autoriteiten, die op hun beurt de aanvraag bij de bevoegde (Municipal) Griekse autoriteiten, die het certificaat van registratie te verzenden. Zowel de registratie van de ouders het huwelijk, alsmede de registratie van de geboorte van de aanvrager, zijn voorwaarden voor de uitgifte van het Certificaat van Registratie. De Griekse Consulaten in Canada uit te voeren alle vereiste en relevante registratie processen.
 
Voor meer informatie over het Recht op Griekse burgerschap en de uitoefening van dit recht, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Griekse consulaat in Canada. De Griekse Consulaten en de ambassade consulaat in Canada zijn nodig om de relevante Griekse wettelijke bepalingen van toepassing zijn op uw specifieke geval en schriftelijke uitleg te geven over het bestaan ​​van de voorwaarden voor de Griekse burgerschap en met de vereiste procedure voor de uitoefening van dit recht. In alle gevallen is het niet de consulaten dat na te gaan burgerschap, omdat dit tot de bevoegdheid van de Algemene Districten en het Griekse ministerie van Binnenlandse Zaken, Openbaar Bestuur en Decentralisatie.
 
Voor een optimale service, is contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde Griekse consulaat hetzij elektronisch, via fax of schriftelijk zeer aan te bevelen. Dus is contact opnemen met de juiste consulair bediende telefonisch om een ​​vergadering in te stellen. Aub alle gegevens en stukken die je Griekse oorsprong.
 
Tot slot dient te worden opgemerkt dat, in overeenstemming met de Griekse wet, de Griekse burgerschap is een inherent recht van personen geboren om een ​​ouder die een Griekse burger. Als zodanig hoeft Griekse consulaire autoriteiten niet "toe te kennen Griekse nationaliteit". In plaats daarvan, door middel van de bepalingen van de Griekse wet, en de bedongen procedures, ze helpen om het recht op burgerschap uit te oefenen. Een individu inschrijving in de registers van een Griekse gemeente vormt de erkenning van zijn / haar recht op burgerschap door de Griekse staat, en daarom het uitgangspunt voor de Grieks paspoort.
Vul dit formulier in:
- Om een ​​verzoek om informatie te
- Om een ​​bericht achter te laten op deze pagina en neem deel aan het discussieforum.
- Om regelmatige updates (nieuwsbrief) ontvangen.
Alleen de boodschap zal verschijnen op deze pagina. Uw persoonlijke gegevens blijven vertrouwelijk.

volledige naam :


e-mail :*


stad : *


land : *


beroep :


bericht : *


*