Strokovno Visa za poslovne ...
Grčiji > Japonsko
     



 Strokovno poslovni vizum za Japonsko:

 
  Lahko ostanejo na Japonskem brez vizuma. Vendar pa želimo opozoriti na dejstvo, da je največja dovoljena bivanje razlikuje od države do države in te prosil, da posebno pozornost pri nakupu vstopnice.
 
 
Maksimalno bivanje 90 dni (razen za Bruneians) bo dodeljena ob prihodu. Osebe, katerih državljanstvo lahko ostanejo zunaj tega roka, ki želijo podaljšati bivanje bo, ko bo na kraju samem, pridobiti podaljšanje dovoljenja za prebivanje ali podaljšanju dovoljenja za tujce.
Veleposlaništvo ne pa poskrbite, da boste dobili podaljšanje.
Vendar pa je treba, da izkoristijo te posebne začasne vizume upoštevati naslednje točke:
           1. Ti ne smejo opravljati pridobitne dejavnosti na Japonskem.
           2. Vaš potni list (brez biometričnih sprejeta) mora biti veljaven (veljaven na dan vrnitvi).
           3. Morate imeti povratne vozovnice na Japonskem ob vstopu na ozemlje.
           4. Dolžina bivanja na kraju samem, ne sme presegati meje, ki jo dovoljuje vaš državljanstva.
 
  Oprostitev vizuma za začasno bivanje:
             Turistična potovanja
             tranzitov
             obiski družine in prijateljev
             poslovnih potovanj (pogajanja, tržne raziskave, strokovni sestanki, itd)
             neplačanih pripravništev
             Študijska potovanja
            Obisk pregledih in udeležbo na seminarjih in konferencah
             amaterske tekmovanja
             mimo izpite na univerzi
             ukrepe, da bi za poroko na Japonskem




Izpolnite ta obrazec:
- Da zahtevo za informacije
- Če pustite sporočilo na tej strani in sodelujejo v razpravi foruma.
- Za prejemanje redne posodobitve (E).
Samo se bo prikazalo na tej strani. Vaši osebni podatki bodo ostali zaupni.

Polno ime :
e-naslov :*
Kraj : *
Država : *
Poklic :
Sporočilo : *

*