Stručni Viza za poslovanje ...
Francuska > Japan
     



 Stručni poslovne vize za Japan:

 
  Možete ostati u Japanu bez vize. Međutim, želimo skrenuti pozornost na činjenicu da je najveća dopuštena boravak varira od zemlje do zemlje i od vas tražiti da posebnu pozornost posvetiti pri kupnji ulaznice.
 
 
Ovlašteni maksimalno boravak od 90 dana (osim za Bruneians) bit će dodijeljena po dolasku. Osobe čiji državljanstvo može ostati izvan tog roka, želi produžiti svoj ​​boravak će, jednom na licu mjesta, dobiti produženje dozvole boravka ili obnove odobrenja od imigracije uredu.
Veleposlanstvo ne, međutim, pobrinite se da dobijete ovu ekstenziju.
Međutim, potrebno je imati koristi od ovog izuzeća privremene vize uzeti u obzir sljedeće točke:
           1. Ne mogu sudjelovati u bilo koje plaćene djelatnosti u Japanu.
           2. Vaša putovnica (ne biometrijska prihvatio) mora biti valjana (vrijedi na datum svog povratka).
           3. Morate biti u posjedu povratne karte do Japana prilikom ulaska na teritorij.
           4. Dužina boravka na licu mjesta ne smije prelaziti granicu dopuštene vaš nacionalnosti.
 
  Izuzeće od viza za privremeni boravak:
             turističke izlete
             tranziti
             posjeta obitelji i prijateljima
             poslovna putovanja (pregovori, istraživanje tržišta, stručnih skupova, itd.)
             neplaćeni staž
             studijska putovanja
            posjet-inspekcije i sudjelovanje na seminarima i konferencijama
             amaterske natjecanja
             prolazi prijemne ispite na fakultetu
             koraci poduzeti kako bi se vjenčanje u Japanu




Ispunite ovaj obrazac:
- Da bi zahtjev za informacijama
- Da ostaviti poruku na ovoj stranici i sudjelovati u raspravi.
- Za primati redovite nadopune (Newsletter).
Samo poruka će se pojaviti na ovoj stranici. Vaši osobni podaci ostaju povjerljivi.

Puni naziv :
e :*
grad : *
zemlja : *
struka :
poruka : *

*