Viza profesionale për Biznes ...

Finlandë > Japoni Viza profesionale të biznesit për Japoninë:

 
  Ju mund të qëndroni në Japoni pa viza. Megjithatë, ne dëshirojmë që të tërheq vëmendjen tuaj për faktin se maksimumi i lejuar qëndrimi ndryshon nga vendi dhe t'ju kërkojë të paguani vëmendje të veçantë kur të blerë bileta tuaj.
 
 
Qëndrimi i autorizuar maksimum prej 90 ditë (me përjashtim të Bruneians) do të jepet pas mbërritjes. Personat të cilëve kombësia mund të qëndrojnë përtej këtij kufiri, të cilët dëshirojnë të zgjerojnë qëndrimin e tyre do të, një herë në vend, të marrë një zgjatje e një leje qëndrimi apo një rinovimin e autorizimit nga zyra e emigracionit.
Ambasada nuk ka, megjithatë, sigurohuni që ju të marrë këtë extension.
Megjithatë, është e nevojshme për të përfituar nga ky përjashtim të përkohshëm vizë të marrë në konsideratë pikat e mëposhtme:
           1. Ju nuk mund të angazhohen në ndonjë aktivitet fitimprurës në Japoni.
           2. Pasaporta juaj (jo-biometrike pranuar) duhet të jenë të vlefshme (e vlefshme në datën e kthimit tuaj).
           3. Ju duhet të jetë në posedim të biletave të kthimit në Japoni kur të hyjnë në territorin.
           4. Kohëzgjatja e qëndrimit në vend nuk duhet të tejkalojë kufirin e lejuar nga kombësia juaj.
 
  Përjashtimi i vizës për qëndrim të përkohshëm:
             udhëtime turistike
             transits
             vizita në familjen dhe miqtë
             Udhëtimet e biznesit (negociatat, hulumtim të tregut, takime profesionale, etj)
             Praktika papaguara
             vizita studimore
            Vizita e-inspektimet dhe pjesëmarrja në seminare dhe konferenca
             e konkurseve amator
             kalon provimet e hyrjes në universitet
             hapat për të marrë për një martesë në Japoni
Plotësoni këtë formë:
- Për të bërë një kërkesë për informacion
- Për të lënë një mesazh në këtë faqe dhe të marrin pjesë në forum diskutimi.
- Për të marrë përditësimet e rregullta (Gazeta).
Vetëm Mesazhi do të shfaqet në këtë faqe. Të dhënat tuaja personale do të mbeten konfidenciale.

Emri i plotë :


Email :*


qytet : *


vend : *


profesion :


mesazh : *


*