Profesia Vizo por entreprenejo ...
Finland > Japanio
     



 Profesia negoco vizon por Japanio:

 
  Vi povas resti en Japanio sen vizo. Tamen, ni volas atentigi vin al la fakto ke la maksimuma estado permesis varias de lando kaj petas vin pagi apartan atenton al kiam aĉeti viajn biletojn.
 
 
Rajtigita maksimuma estado de 90 tagoj (krom Bruneians) estos donita al alveno. Personoj, kies nacieco povas resti tie ĉi limigo, dezirante pligrandigi sian estadon estos, fojo en la loko, akiri etendo de restadejo aŭ renovigo de la rajtigo de la enmigrado oficejo.
La Ambasado ne, tamen, certigi vin akiri ĉi pligrandigo.
Tamen, estas necese por profitigi de ĉi sendevigon temporal vizon por preni en konsideron la sekvajn punktojn:
           1. Vi ne rajtas entrepreni ian ajn gainful aktiveco en Japanio.
           2. Via pasporto (ne-biométricos akceptita) devas esti valida (valida je la dato de via reveno).
           3. Vi devas esti en posedo de reveno biletoj al Japanio kiam eniri la teritorion.
           4. Daŭro de estado en retejo ne devas superi la limon permesita de via nacieco.
 
   La sendevigon de vizo por provizora estado:
             turisto vojaĝoj
             trafikoj
             vizitoj al parencoj kaj amikoj
             negoco vojaĝoj (intertraktadoj, merkato, profesiaj kunvenoj, ktp)
             nepagita staĝoj
             studo tours
             la vizito-inspektoj kaj partopreno en seminarioj kaj konferencoj
             la amatoraj konkursoj
             pasante eniro ekzamenoj por universitato
             la paŝojn por porti geedziĝo en Japanio




Plenigu tiun formularon:
- Por fari peton por informo
- Por lasi mesaĝon sur tiu ĉi paĝo kaj partopreni en la diskuto forumo.
- Por ricevi regulajn ĝisdatigojn (Informilo).
Nur la mesaĝo aperos sur tiu ĉi paĝo. Via personaj detaloj restos konfidencaj.

plena nomo :
email :*
Burgo : *
Lando : *
profesio :
mesaĝo : *

*