Professional Visa Business ...
Eesti > Mauritius
     



 Professionaalne äri viisat Jaapan:

 
  Võite viibida Jaapanis viisavabalt. Kuid me tahame juhtida teie tähelepanu asjaolule, et maksimaalne viibimise lubatud erineb riigiti ja palun pöörama erilist tähelepanu ostmisel oma piletid.
 
 
Lubatud maksimaalne viibimine 90 päeva (välja arvatud Bruneians) antakse saabumisel. Isikutel, kelle rahvus jääda väljapoole selle piiri, kes soovivad laiendada oma broneeringu, kui kohapeal, luba pikendada elamisloa või loa pikendamiseks alates sisserände kontoris.
Saatkond ei tähenda siiski, veenduge, et te saada selle pikendamist.
Siiski on vaja seda erandit ajutise viisa arvestama järgmisi punkte:
           1. Sa ei või tasustataval tegevus Jaapanis.
           2. Teie pass (mitte biomeetriliste vastu) peab olema kehtiv (kehtiv kuupäeval teie tagasi).
           3. Sa pead olema valduses tagasisõidupiletid Jaapanisse territooriumile sisenemisel.
           4. Viibimise pikkus kohapeal ei tohi ületada lubatud piiri oma kodakondsusest.
 
  Vabastamine viisa ajutise viibimise:
             turismireisidel
             transiitvedude
             külastuste pere ja sõpradega
             tööreiside (läbirääkimised, turu-uuringud, erialased koosolekud, jne)
             tasustamata praktikakohti
             õppereiside
             Visiidi-kontrolle ja osalemine seminaridel ja konverentsidel
            amatööride võistlused
             kulgeb sisseastumiseksameid ülikooli
            samme astuda, et pulmad Jaapanis




Täida järgnev vorm:
- Selleks, et teabenõuet
- Jätta teadet selle lehe ja arutelus osaleda foorumis.
- Kui soovid regulaarselt (Newsletter).
Ainult Sõnum ilmub siin lehel. Sinu isiklikud andmed on konfidentsiaalsed.

Täielik nimi :
e :*
linn : *
riik : *
elukutse :
sõnum : *

*