Transitvisering kort vistelse ...

COSTA RICA > Japan



 Transitvisum för Japan, eller Visa Short Stay:

 
 Du kan bo i Japan utan visum. Men vill vi fästa er uppmärksamhet på det faktum att den maximala vistelsen tillåtna varierar beroende på land och ber er att särskilt uppmärksamma när de köper dina biljetter.
 
 
Högsta tillåtna vistelse 90 dagar (utom Bruneians) kommer att beviljas vid ankomsten. Personer vars nationalitet kan bo bortom denna gräns, som vill förlänga sin vistelse kommer en gång på plats, få en förlängning av uppehållstillstånd eller förnyelse av tillstånd från invandring kontoret.
Ambassaden dock inte, se till att du får det här tillägget.
Det är dock nödvändigt att dra nytta av detta undantag tillfälligt visum för att ta hänsyn till följande punkter:
          1. Du får inte utöva någon inkomstbringande verksamhet i Japan.
          2. Ditt pass (ej biometriska accepteras) måste vara giltigt (gäller vid tidpunkten för din återkomst).
          3. Du måste ha tillgång till returbiljetter till Japan när inresa.
          4. Vistelsetid på plats får inte överstiga den gräns som tillåts av din nationalitet.
 
  Undantaget för visum för tillfällig vistelse:
            turistresor
            transiter
            besök till familj och vänner
            tjänsteresor (förhandlingar, marknadsundersökningar, professionella möten, etc.)
            obetalda praktikplatser
            studieresor
            besöket-inspektioner och deltagande i seminarier och konferenser
            amatör tävlingar
            passerar inträdesprov till högskolan
            stegen för att ta till ett bröllop i Japan




Fyll i det här formuläret:
- För att göra en begäran om upplysningar
- Att lämna ett meddelande på den här sidan och delta i diskussionsforum.
- Att få regelbundna uppdateringar (nyhetsbrev).
Endast meddelande visas på den här sidan. Dina personuppgifter kommer att behandlas konfidentiellt.

Fullständigt namn :


e-post :*


stad : *


land : *


yrke :


meddelande : *


*