Tranzitinė viza, trumpalaikė ...

Brunėjus > Japonija



 Tranzitinė viza, Japonija, arba Visa trumpalaikis buvimas:

 
 Galite apsistoti Japonijoje be vizos. Tačiau norime atkreipti Jūsų dėmesį į tai, kad didžiausia leidžiama buvimo skiriasi pagal šalį ir prašome atkreipti ypatingą dėmesį perkant bilietus.
 
 
Didžiausią leistiną buvimo trukmė yra 90 dienų (išskyrus Bruneians) bus suteikta atvykus. Asmenis, kurių pilietybė gali likti už šios ribos, norintiems išplėsti savo buvimą, kai vietoje, gauti leidimo gyventi pratęsimo arba iš imigracijos tarnyboje leidimo atnaujinimo.
Ambasada nėra, tačiau įsitikinkite, kad jums gauti šį pratęsimą.
Tačiau, būtina gauti naudos iš šio atleidimo laikinosios vizos, atsižvelgti į tai, šie punktai:
          1. Jūs negalite užsiimti apmokama veikla Japonijoje.
          2. Jūsų pasas (ne biometrinis priimtas) turi būti galiojantis (galioja grąžą dienos).
          3. Jūs turite būti turėti atgalinės bilietų į Japoniją, kai patenka į teritoriją.
          4. Ilgis buvimo vietoje turi būti ne didesnė už ribinį kiekį, leidžiamą savo tautybės.
 
  Vizos laikinam buvimui išimtis:
            turistinės kelionės
            tranzitu
            išvykos ​​su šeima ir draugais
            verslo kelionės (derybas, rinkos tyrimai, profesiniuose susitikimuose ir pan.)
            nesumokėtos stažuotės
            stažuotės
            apsilankymas inspekcijos ir dalyvavimas seminaruose ir konferencijose
            mėgėjų konkursai
            išlaikęs stojamuosius egzaminus į universitetą
            veiksmų imtis į vestuvių Japonijoje




Užpildyti šią formą:
- Kad prašymą pateikti informaciją
Norėdami palikti pranešimą šiame puslapyje, ir dalyvauti diskusijų forume.
- Norėdami gauti reguliarius atnaujinimus (Naujienos).
Tik pranešimas bus rodomi šiame puslapyje. Jūsų asmeniniai duomenys išliks konfidencialūs.

vardas, pavardė :


laišką :*


miestas : *


šalis : *


profesija :


žinutė : *


*