Transit vize, kısa kalmak ...

Belçika > Japonya



 Transit Japonya için vize, veya Visa Short Stay:

 
 Sen vizesiz Japonya'da kalabilirler. Ancak, izin verilen maksimum fiyatına ülkeye göre değişir gerçeğine dikkat çekmek ve bilet satın alırken özellikle dikkat etmenizi rica etmek istiyorum.
 
 
90 gün Yetkili maksimum kalış (Bruneians hariç) varışta tahsis edilecektir. Uyruklu Bu sınırı aşan kalabilirsin kaldıktan uzatmak isteyen kişiler, bir kez site, oturma izni veya göçmenlik bürosundan yetkinin yenilenmesi bir uzantısı alacaktır.
Elçilik, ancak, bu uzatma elde emin yapmaz.
Ancak, dikkate aşağıdaki noktaları dikkate almak için bu muafiyet geçici vize yararlanabilmek için gereklidir:
          1. Sen Japonya'da herhangi bir gelir getirici bir faaliyette olmayabilir.
          2. Pasaportunuz (non-biyometrik kabul) (sizin dönüş tarihi itibariyle geçerli) geçerli olmalıdır.
          3. Topraklarına girerken Japonya'ya dönüş bilet sahibi olmalıdır.
          4. Sitede kalış süresi milliyet tarafından izin sınırı aşmamalıdır.
 
  Geçici konaklama için vize muafiyeti:
            turistik geziler
            transitleri
            aile ve arkadaş ziyaretleri
            iş gezileri (görüşmeler, pazar araştırması, mesleki toplantı, vb)
            ödenmemiş staj
            çalışma gezileri
            Ziyaretin-teftiş ve seminerler ve konferanslara katılım
            amatör yarışmalar
            Üniversiteye giriş sınavları geçerek
            adımları Japonya'da bir düğün için almak için




Bu formu doldurun:
- Bilgi isteği yapmak için
- Bu sayfada bir mesaj bırakın ve tartışma forumu katılmak.
- Düzenli güncellemeler (Bülten) almak için.
Sadece mesaj bu sayfada görünecektir. Kişisel bilgileriniz gizli kalacaktır.

Tam adı :


e-posta :*


kasaba : *


ülke : *


meslek :


mesaj : *


*