Visa priseljevanje Državljanstvo, Naturalizacija ...

Belgiji > Grčiji GRŠKI DRŽAVLJANSTVO

 
Vse zadeve v zvezi z grškim državljanstvo, vključno s pravico do grškega državljanstva, se je uveljavljanje te pravice in obvezno pogojev, ki jih ureja grške narodnosti (ali državljanstvo) zakonika (zakon št 1438/1984), skupaj s povezano zakonodajo (predvsem Law No 2910/2001).
 
GLAVNI ELEMENTI prej omenjenem ZAKONODAJE
 
1. Oseba, ki pridobi državljanstvo grško ob rojstvu, če je ta oseba se rodi starš grške narodnosti - to je, da je potomec grškega državljana, ne glede na to, ali je matična izvaja njegov / njen pravico do državljanstva.
2. Grški državljan je oseba, ki je ustrezno registrirana v evidenci v občini Helenske republike.
3. Vpis v evidence občinskih Helenske republike je pravna predpostavka za grško državljanstvo. Kot taka, potrdilo o registraciji pomeni pravnega dokaza grškega državljanstva. Za pridobitev potrdila o registraciji, grški državljani s stalnim prebivališčem v Kanadi uporabljajo prek lokalnih grških oblasti konzularnih, ki nato pošlje prošnjo pri pristojnem (Municipal) Grški organi, ki izdajajo potrdila o registraciji. Oba registracijo zakonske zveze staršev, kot tudi, Leto rojstva tožeče stranke, so pogoji za izdajo potrdila o registraciji. Grški konzulati v Kanadi izvesti vse potrebne in ustrezne postopke za registracijo.
 
Za več informacij o pravici do grškega državljanstva in uresničevanje te pravice, se obrnite na grški konzulat v Kanadi. Grški konzulati in veleposlaništva Konzularna pisarna v Kanadi so potrebne za uporabo ustreznih grške zakonske določbe, na svoj poseben primer in poda pisno obrazložitev o obstoju pogojev za grško državljanstvo in potrebne postopke za uresničevanje te pravice. V vseh primerih je niso konzulati that ugotoviti državljanstvo, saj to sodi v pristojnost splošnih okrožij in grško ministrstvo za notranje zadeve, javno upravo in decentralizacijo.
 
Za optimalno deluje, se obrnite na najbližji grški konzularni urad bodisi v elektronski obliki, preko telefaksa ali v pisni obliki zelo priporočljivo. Tako se obrnete na ustrezno konzularno zaposlenega po telefonu, da bi določili sestanek. Prosimo vas tudi vse podatke in dokumente, ki dokazujejo svojo grško poreklo.
 
Na koncu je treba poudariti, da v skladu z grškim zakonom, grško državljanstvo, je naravno pravico oseb, rojenih od staršev, ki je grški državljan. Kot taka, grški organi konzularna ne "dodelijo grško državljanstvo." Namesto tega se z določbami grškega zakona in njene postopke, predvidene, da vam pomagajo uveljavljati pravico do državljanstva. Leto posameznika v evidenci grške občine predstavlja priznanje njegov / njen pravico do državljanstva s strani grške države, in zato, da predpostavke za grški potni list.
Izpolnite ta obrazec:
- Da zahtevo za informacije
- Če pustite sporočilo na tej strani in sodelujejo v razpravi foruma.
- Za prejemanje redne posodobitve (E).
Samo se bo prikazalo na tej strani. Vaši osebni podatki bodo ostali zaupni.

Polno ime :


e-naslov :*


Kraj : *


Država : *


Poklic :


Sporočilo : *


*