Tranzitní vízum, krátkodobý pobyt ...

Belgie > Japonsko



 Tranzitní vízum pro Japonsko, nebo Visa Short Stay:

 
 Ubytovat se můžete v Japonsku bez víza. Nicméně, chceme Vás upozornit na skutečnost, že maximální povolená pobyt se liší podle země a požádá vás, aby věnovaly zvláštní pozornost při nákupu vstupenky.
 
 
Autorizovaný maximální pobyt 90 dnů (s výjimkou Bruneians) bude poskytnuta při příjezdu. Osoby, jejichž státní příslušnost může zůstat nad tento limit, který si přeje prodloužit svůj pobyt bude jednou na místě, získat prodloužení platnosti povolení k pobytu nebo obnovení povolení od imigračního úřadu.
Velvyslanectví však není, ujistěte se, že získat toto rozšíření.
Nicméně, je nutné, aby prospěch z tohoto osvobození dočasné vízum vzít v úvahu následující body:
          1. Nesmíte vykonávat jinou výdělečnou činnost v Japonsku.
          2. Vaše cestovní pas (non-biometrické potvrzuji) musí být platné (platné k datu návratu).
          3. Musíte mít k dispozici zpáteční letenky do Japonska při vstupu na území.
          4. Délka pobytu na místě, nesmí překročit limit povolené vaší národnosti.
 
  Osvobození víza k přechodnému pobytu:
            turistické výlety
            přechody
            návštěvy rodiny a přátel
            služební cesty (jednání, průzkum trhu, profesionální setkání, atd.)
            nezaplacené stáže
            studijní cesty
            návštěva-inspekce a účast na seminářích a konferencích
            amatérské soutěže
            složení přijímacích zkoušek na vysokou školu
            kroky, aby se na svatbu v Japonsku




Vyplňte tento formulář:
- Chcete-li podat žádost o informace
- Chcete-li zanechat vzkaz na této stránce a podílet se na diskusním fóru.
- Chcete-li dostávat pravidelné aktualizace (Newsletter).
Pouze zpráva se objeví na této stránce. Vaše osobní údaje zůstanou důvěrné.

Celé jméno :


email :*


město : *


země : *


povolání :


zpráva : *


*