Tourist Visa, Travel, vakansie ...
Bahamas > Japan
     



Tourist Travel VISA vir Japan:
 
Jy kan bly in Japan sonder 'n visum. Ons wil egter jou aandag te vestig op die feit dat die maksimum verblyf toegelaat wissel deur die land, en jy vra om spesiale aandag te skenk aan wanneer die aankoop van jou tickets.
 
 
Gemagtigde maksimum verblyf van 90 dae (behalwe vir Bruneians) sal toegestaan ​​word by aankoms. Persone wie se nasionaliteit kan buite hierdie limiet bly, wat hul verblyf te verleng, sal een keer op die site, 'n uitbreiding van 'n ​​verblyfpermit of 'n hernuwing van die magtiging van die immigrasie kantoor verkry.
Die ambassade nie, maar maak seker jy kry hierdie uitbreiding.
Dit is egter nodig is om voordeel te trek uit hierdie vrystelling tydelike visum om die volgende punte in ag te neem:
          1. Jy mag nie betrokke raak in enige betaalde aktiwiteit in Japan.
          2. Jou paspoort (nie-biometriese aanvaar) moet geldig wees (geldig op die datum van u opgawe).
          3. Jy moet in besit van retoerkaartjies na Japan wanneer die grondgebied betree.
          4. Lengte van verblyf op die perseel moet nie meer as die perk wat deur jou nasionaliteit toegelaat word.
 
  Die vrystelling van 'n visum vir tydelike verblyf:
            van reis
            doorvoer
            besoeke aan familie en vriende
            sakereise (onderhandel, marknavorsing, professionele vergaderings, ens.)
            onbetaalde stages
            studietoere
            die besoek-inspeksies en deelname aan seminare en konferensies
            die amateur-wedstryde
            verby ingang eksamens by 'n universiteit
            die stappe te neem om 'n troue in Japan




Vul hierdie vorm:
- 'N versoek om inligting te maak
- 'N boodskap te verlaat op hierdie bladsy en deel te neem aan die bespreking forum.
- Gereelde updates te ontvang (Nuusbrief).
Slegs die boodskap sal verskyn op hierdie bladsy. Jou persoonlike besonderhede sal vertroulik bly.

volle naam :
e-pos :*
dorp : *
land : *
beroep :
boodskap : *

*