Tourist Visa, Travel, vakansie ...
Bahamas > Griekeland
     



 Schengen-visum vir Griekeland

 
 
1. Griekeland is 'n lidstaat van die Europese Unie en 'n deel van die Schengen-Verdrag. Hierdie twee vermoëns bepaal visumvereistes vir buitelandse burgers wat wil Griekeland te kan besoek.
2. 'N Schengen-visum is nodig wanneer jy besoek een of meer van die lande van die Schengen-Streek (ie Oostenryk, België, Frankryk, Duitsland, Griekeland, Italië, Luxemburg, Nederland, die Skandinawiese lande, Portugal en Spanje). Die duur van jou totale verblyf in Schengen-lande sal nie meer as 90 opeenvolgende dae.
3. Schengen-visum nie van toepassing op Griekse burgers of vir burgers van ander Europese Unie-lande.
4. Die Kanadese burgers, reis op 'n geldige Kanadese paspoort, hoef nie 'n visum nodig om Griekeland te besoek. Hulle kan die land ingaan en bly tot drie maande. Die paspoort moet geldig wees vir ten minste drie maande na die datum van jou verwag afwyking van die land.
5. Burgers van ander lande word vriendelik versoek om die Griekse Visum owerhede te kontak in Kanada en navraag te doen indien hulle nodig het visum of nie. Moet asseblief nie kontak die Griekse Consulaten goed in die hand van jou geskeduleerde besoek aan (of in transito gedeelte van) Griekeland.
6. Jy het om aansoek te doen vir 'n Schengen-visum by die Griekse Consulaten indien:
• jou belangrikste bestemming (die Schengen-land waar jy die langste tyd spandeer) is Griekeland, of
• jy dieselfde hoeveelheid dae spandeer in verskeie Schengen-lande, maar Griekeland is jou eerste poort van die toegang tot die Schengen-gebied.
7. Aansoekers vir Schengen-visum vereis word om aansoek te doen in die persoon, voor
     die konsulêre beampte in beheer. Aansoekers word ten sterkste aangeraai om te bel
     die naaste Grieks Konsulêre Owerheid in Kanada en kry 'n
     afspraak. As jy 'n ernstige gestremdheid wat jou verhoed
     kom na die Griekse Konsulaat, kontak ons ​​gerus en vra vir advies.
8. Minderjarige kinders kan nie aansoek doen vir die visum. Beide van hulle ouers moet invul en onderteken die aansoekvorm voor die konsulêre beampte.
9. Om aansoek te doen vir jou Schengen-visum wat jy nodig het:
 
• Toepassing (Jy sal gevra word om dit in te vul en te onderteken voor die konsulêre beampte)
• Geldige paspoort of reisdocument
• Oorspronklike Landed Immigrant dokument
• Onlangse paspoort-grootte foto
• Gedetailleerde oorspronklike reisplan deur jou reisagent. Die reisplan aangebied word, selfs as jy reeds jou vliegkaartjie gekoop.
• Bank-of kredietkaart state bewys van jou finansiële status.
• Brief van indiensneming. Indien die aansoeker loop sy eie besigheid, 'n sertifikaat van registrasie van maatskappye (uitgereik deur die Ministerie van verbruikers en kommersiële verhoudings) sal aangebied word.
• Bewys van bestemming in Griekeland, hotel besprekings of formele uitnodiging deur familie of vriende.
• Traveler's Health Insurance.
 
Let asseblief daarop dat die Konsulaat behou die reg om te versoek
                    addisionele dokumente en bewyse.
10. Visa aansoeke kan geweier word. Indien die gesig gestaar met 'n weiering, is jy geregtig op 'n geskrewe, omvattende beskrywing van die motief.
11. Visa fooie hang af van die aansoeker se nasionaliteit en die duur van sy / haar verblyf. Proses tyd is 3-15 dae.




Vul hierdie vorm:
- 'N versoek om inligting te maak
- 'N boodskap te verlaat op hierdie bladsy en deel te neem aan die bespreking forum.
- Gereelde updates te ontvang (Nuusbrief).
Slegs die boodskap sal verskyn op hierdie bladsy. Jou persoonlike besonderhede sal vertroulik bly.

volle naam :
e-pos :*
dorp : *
land : *
beroep :
boodskap : *

*