Виза за имиграцију држављанство, натурализацију ...

Хаити > Грчка ГРЧКА ДРЖАВЉАНСТВО

 
Сва питања у вези грчке држављанству, укључујући и право на грчком држављанству, остваривање овог права и обавезна предуслова су регулисани грчког држављанству (или држављанство) Цоде (Закон бр 1438/1984), заједно са сродним законима (Закон углавном Но 2910/2001).
 
Главни елементи поменутог ПРОПИСА
 
1. Лице стиче држављанство грчку у тренутку рођења, уколико је особа рођена са родитељем грчке националности - то је, је потомак једног грчког грађанина, без обзира на то да ли родитељ је имао његов / њен право на држављанство.
2. Грчки држављанин је особа која је уредно регистрована у евиденцији једне општине Републике Грчке.
3. Упис у општинским рекорда Републике Грчке је законски предуслов за грчку држављанству. Као такав, потврда о регистрацији представља правни доказ грчке држављанству. У циљу добијања сертификата о регистрацији, грчки грађани стално настањени у Канади пријавити преко локалних грчких конзуларних органа, који заузврат пренесу пријаве надлежном (Општински) грчких власти, који издају сертификат о регистрацији. Оба регистрацију брака родитеља, као и упис рођења подносиоца представке, су предуслови за издавање потврде о регистрацији. Грчки конзулати у Канади извршити све неопходне и релевантне регистрацију процесе.
 
За више информација о праву на грчком држављанству и остваривање овог права, обратите се најближем грчког конзулата у Канади. Грчки конзулати и амбасаде конзуларне канцеларије у Канади су у обавези да примењују релевантне грчке законске одредбе на вашем конкретном случају и дају писмено образложење о постојању предуслова за грчке држављанство и потребну процедуру за остваривање овог права. У свим случајевима, није се конзулати да утврди држављанство, јер то спада у надлежност Општих округа и грчког Министарства унутрашњих послова, државне управе и децентрализације.
 
За оптималну услугу, обратите се најближем грчког конзуларног представништва или електронским путем, путем факса или писмено се препоручује. Тако се контактира одговарајућу конзуларну запосленог путем телефона како би се поставили састанак. Молимо вас понесе све податке и документе о оснивању своје грчко порекло.
 
Коначно, треба напоменути да је, у складу са грчком закону, грчка грађанство је урођено право особа рођена са родитељем који је грчки држављанин. Као такав, грчки конзуларне власти "не дају грчке држављанство". Уместо тога, кроз одредбе Закона грчког, а њен прописаним процедурама, они вам помогне да остваре право на држављанство. Појединца упис у евиденцију грчке општине представља признање његовог / њеног права на држављанство од стране грчке државе, и, стога, премиса за грчку пасош.
Попуните ову форму:
- Да би захтев за информацијама
- Да оставите поруку на овој страници и учествовати у дискусијама.
- Да редовно примате ажурирања (невслеттер).
Једино порука ће се појавити на овој страници. Ваши лични подаци ће остати поверљиви.

Пун назив :


емаил :*


град : *


земља : *


професија :


порука : *


*