ویزای حرفه ای برای کسب و کار ...
فرانسه > ژاپن
     



 حرفه ای کسب و کار ویزا برای ژاپن:
 
 شما می توانید در ژاپن بدون ویزا اقامت. با این حال، ما مایل به جلب توجه شما را به این واقعیت است که اقامت مجاز توسط کشور متفاوت است و از آنها بخواهید شما را توجه خاص به پرداخت به هنگام خرید بلیط های خود را.
 
 
مجاز اقامت حداکثر 90 روز (به جز برای Bruneians) خواهد شد و پس از ورود داده شده است. افرادی که ملیت می تواند فراتر از این حد باقی بماند، مایل به گسترش اقامت آنها خواهد شد، در سایت یک بار، به دست آوردن تمدید اجازه اقامت یا تمدید مجوز از اداره مهاجرت است.
سفارت می کند، با این حال، مطمئن شوید که این فرمت را بدست می آورید.
با این حال، لازم است تا از این ویزا معافیت موقت بهره مند شوند به در نظر گرفتن نکات زیر را:
          1. شما نمی توانید به شرکت در هر گونه فعالیت درآمدزا در ژاپن است.
          2. پاسپورت (غیر بیومتریک پذیرفته شده) باید معتبر باشد (در تاریخ بازگشت خود را معتبر).
          3. شما باید در اختیار بلیط بازگشت به ژاپن در هنگام ورود به خاک.
          4. مدت اقامت در محل باید از حد مجاز ملیت خود را تجاوز نمی کند.
 
  معافیت ویزا برای اقامت موقت:
            سفرهای توریستی
            گذر
            بازدید از خانواده و دوستان
            سفرهای تجاری (مذاکرات، تحقیقات علمی در بازار وداد و ستد کالا، جلسات حرفه ای، و غیره)
            کارآموزی پرداخت نشده
            تور مطالعه
            بازدید، بازرسی و مشارکت در سمینارها و همایش ها
            آماتور مسابقات
            گذراندن امتحانات ورود به دانشگاه
            گام برای رسیدن به یک عروسی در ژاپن




پر کردن این فرم:
- برای ایجاد یک درخواست برای اطلاعات
- برای ترک یک پیام در این صفحه و در انجمن بحث و گفتگو شرکت می کنند.
- برای دریافت به روز رسانی به طور منظم (خبرنامه).
فقط این پیام را در این صفحه ظاهر می شود. اطلاعات شخصی شما محرمانه باقی خواهد ماند.

نام و نام خانوادگی :
ایمیل :*
شهر : *
کشور : *
حرفه :
پیام : *

*