Професионални Виза за бизнис ...

Финска > Маурициус Професионална деловна виза за Јапонија:

 
  Можете да останете во Јапонија без визи. Сепак, сакаме да привлече вашето внимание на фактот дека максималниот престој дозволено варира од земја и побара од вас да се посвети посебно внимание при купување билети.
 
 
Овластени максимум престој од 90 дена (освен за Bruneians) ќе бидат доделени по пристигнувањето. Лица чија националност да останат надвор од оваа граница, кои сакаат да ги прошират своите гости ќе, еднаш на сајт, добие продолжување на дозвола за престој или обновување на одобрението од имиграција канцеларија.
Амбасадата не, сепак, бидете сигурни дека ќе се добие оваа екстензија.
Сепак, потребно е да се има корист од ова ослободување виза за привремен престој да се земат предвид следниве точки:
           1. Вие не може да вршат доходовни активност во Јапонија.
           2. Вашиот пасош (без биометриски прифатени) мора да биде валидна (важи на денот на вашето враќање).
           3. Мора да биде во сопственост на враќање билети за Јапонија кога ќе влезат на територијата.
           4. Должината на престојот на сајт не смее да го надмине лимитот дозволен од страна на вашиот националност.
 
   Изземање на виза за привремен престој:
             туристички патувања
             транзити
             посети на семејството и пријателите
             службени патувања (преговори, истражување на пазарот, стручни состаноци, итн)
             неплатени практиканти
             студиски патувања
             посетата-инспекции и учество на семинари и конференции
             аматерски натпревари
             полагање приемни испити на факултет
             на чекори да ги преземат на свадба во Јапонија
Пополни го овој формулар:
- Да се ​​направи барање за информации
- Да оставите порака на оваа страница и да учествува во дискусија на форумот.
- За да добијат редовно ажурирање (билтен).
Само ќе се појави порака на оваа страница. Вашите лични податоци ќе останат доверливи.

целосно име :


e-mail :*


градот : *


земја : *


професија :


порака : *


*