სატრანზიტო ვიზა, მოკლე ყოფნის ...

ჩილეს > იაპონიის



 სატრანზიტო ვიზა იაპონია, ან სავიზო მოკლე ყოფნისა:

 
 თქვენ შეგიძლიათ დარჩენა იაპონიაში ვიზის გარეშე. თუმცა, ჩვენ გვინდა თქვენი ყურადღება გავამახვილო იმ ფაქტზე, რომ მაქსიმალური ყოფნის ნებადართული მერყეობს მიერ ქვეყნისა და გთხოვოთ, რომ განსაკუთრებული ყურადღებით მოეკიდოს შეძენისას თქვენი ბილეთი.
 
 
ავტორიზებული მაქსიმალური 90 დღის ყოფნის (გარდა Bruneians) მიენიჭება ჩასვლისთანავე. პირები, რომელთა ეროვნების შეიძლება დარჩები მიღმა ამ ლიმიტი, რომელსაც სურს გაავრცელოს ყოფნის იქნება, ერთხელ ადგილზე, მოიპოვოს გაგრძელების ჩაწერა ან განახლება ავტორიზაციის საწყისი საემიგრაციო ოფისში.
საელჩო არ თუმცა, დარწმუნდით მიღებაც გაფართოება.
თუმცა, აუცილებელია ისარგებლონ აღნიშნული გათავისუფლება დროებითი სავიზო გაითვალისწინოს შემდეგი რაოდენობა:
          1. თქვენ არ ჩაერთონ ნებისმიერი gainful აქტიურობა იაპონიაში.
          2. თქვენი პასპორტი (არასამთავრობო ბიომეტრიული მიღებული) მოქმედების ვადა უნდა იყოს (მოქმედების დროს თარიღი თქვენი დაბრუნების).
          3. თქვენ უნდა იყოს მფლობელობაში დაბრუნების ბილეთების იაპონიაში შესვლისას ტერიტორიაზე.
          4. სიგრძე ყოფნის ადგილზე არ უნდა აღემატებოდეს ლიმიტი ნებადართული თქვენი ეროვნების.
 
  გათავისუფლება სავიზო დროებითი ყოფნის:
            ტურისტული მოგზაურობის
            transits
            ვიზიტების ოჯახს და მეგობრებს
            მივლინებების (მოლაპარაკებები, ბაზრის კვლევის, პროფესიული შეხვედრები, ა.შ.)
            გადაუხდელი სტაჟირება
            სასწავლო ტურები
            მომხმარებლის-ინსპექტირების მონაწილეობა სემინარებისა და კონფერენციების
            სამოყვარულო კონკურსები
            ჩაბარების გამოცდების უნივერსიტეტში
            ნაბიჯები, რათა მიიღოს ქორწილი იაპონიაში




შეავსეთ ეს ფორმა:
- იმისათვის, რომ მოთხოვნას ინფორმაცია
- რომ დატოვოთ გაგზავნა ამ გვერდზე და მონაწილეობას ფორუმი.
- იმისათვის, რომ მიიღოთ რეგულარული განახლებები (საინფორმაციო ბიულეტენი).
მხოლოდ გაგზავნა გამოჩნდება ამ გვერდზე. შენი პირადი დეტალები დარჩება კონფიდენციალური.

სრული სახელი :


ელ :*


ქალაქი : *


ქვეყანა : *


პროფესია :


შეტყობინება : *


*