Տուրիստական​​, ճանապարհորդություն Խնջույք ...

Չեխիայի Հանրապետություն > Մոլդովա



 Հունվարի 1 - ից 2007 թ. Ազգային Եվրամիության, ԱՄՆ - ի, Կանադայի, Ճապոնիայի, Շվեյցարիայի եւ կարող է մուտք գործել, Մոլդովայի Հանրապետությունում առանց վիզայի:

 
Ֆրանսիայի քաղաքացիները transiting կամ բնակվելու Մոլդովայում պետք է վավերական անձնագիրը:
 
Գործողությունը պետք է լինի ավելի, քան 6 ամսվա ընթացքում, սկսած այն պահից անձնագրի մեջ մտնելու տարածքում Մոլդովայի
Ժամանակ մնալու չի կարող գերազանցել 90 օրը մեկ կիսամյակի
 
Գերազանցելու դեպքում առավելագույն տեւողությունը լիազորված մնալ, տուգանք պարտադրվում է ճամփորդի եւ անթույլատրելիության մասին 3 տարի հանձնվում.
 
Ամսաթիվը, Մոլդովայի տարածքում է վկայում մի կնիքով տեղադրված անձնագրում, երբ անցնելով սահմանը. Այցելուներին ժամանող են օդում, այս քայլը, որն իրականացվում է սահմանապահների օդանավակայանում Քիշնեւում. Երբ եք ժամանել մեքենայով, համոզվեք, որ ծախսել միայն սահմանների պաշտոնյաներից ովքեր են միայն նրանք կարող են կատարել այս քայլը.
 
Զգուշացում: Մուտքային Մերձդնեստրը չի առաջացնում կիրառման նման բուֆերի, ստիպելով Traveler ունենալ, ժամանելուն պես, եւ նրա հետ կապված իրավիճակը regularize միգրացիայի գրասենյակի Քիշնեւում.
Սեպտեմբերի 1 - ից 2001 թ., Մոլդովական իշխանությունները պահանջում ցանկացող օտարերկրյա քաղաքացիների մնալ Մոլդովայի Հանրապետության ներկայացում, կանխիկ, առնվազն ԱՄՆ - $ 250 (կամ համարժեք է փոխարկելի արժույթով) Կրեդիտ քարտեր չեն համարվում ապացույց ռեսուրսների Ոչ ներկայացում Այս գումարը կարող է հանգեցնել ժխտման մեջ մտնելու տարածքում Մոլդովայի




Լրացրեք այս ձեւը:
- Կատարելու դիմումը տեղեկություններ
- Հաղորդում թողնել այս էջը եւ մասնակցելու քննարկման ֆորումում:
- Ստանալ պարբերական թարմացումներով (Լրատու).
Միայն հաղորդագրությունը կհայտնվի այս էջում. Ձեր անձնական տվյալները գաղտնի կմնան:

Լրիվ անունը :


էլ. :*


քաղաքի : *


երկիր : *


մասնագիտություն :


հաղորդագրություն : *


*