Տուրիստական​​, ճանապարհորդություն Խնջույք ...

Իրաք > Հունաստան



 Շենգենյան վիզայի ՀՈՒՆԱՍՏԱՆՈՒՄ

 
 
1. Հունաստանը անդամ պետությունը Եվրամիության եւ մի մասն է: Շենգենյան համաձայնագրի. Այս երկու հնարավորությունները պարզելու վիզայի պահանջները օտարերկրյա քաղաքացիներին, ովքեր ցանկանում են այցելել Հունաստան:
2. A շենգենյան վիզա է պետք, երբ այցելում են մեկ կամ մի քանի երկրների շենգենյան մարզ (այսինքն `Ավստրիա, Բելգիա, Ֆրանսիա, Գերմանիա, Հունաստան, Իտալիա, Լյուքսեմբուրգ, Նիդեռլանդներ, սկանդինավյան երկրներում, Պորտուգալիա եւ Իսպանիա): Տեւողությունը ձեր ընդհանուր Գտնվելով Շենգենյան երկրներում չպետք է գերազանցի 90 օր անընդմեջ.
3. Շենգենյան վիզա չի տարածվում քաղաքացիների հունական, ոչ էլ քաղաքացիների մյուս եվրոպական միության երկրներում.
4. Կանադական քաղաքացիները, ճանապարհն է Կանադայի վավեր անձնագիր, պետք չէ վիզա այցելել Հունաստան: Նրանք կարող են մուտք գործել երկիր եւ մնալու մինչեւ երեք ամիս: Անձնագրում պետք է լինի վավեր առնվազն երեք ամիս դուրս օրվանից ձեր ակնկալվում Մեկնում երկրում.
5. Քաղաքացիները այլ երկրների սիրով խնդրվում է դիմել Հյուպատոսական հունական իշխանություններին Կանադան եւ տեղեկանալ, թե արդյոք նրանք պետք է Visa կամ ոչ. Խնդրում ենք կապնվել հունական ՀՅՈՒՊԱՏՈՍՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ լավ է նախապես ձեր նախատեսվող այցի (կամ տարանցիկ միջանցք է) Հունաստան.
6. Դուք պետք է դիմել շենգենյան վիզա - ին հունական հյուպատոսությունները, եթե
• Ձեր հիմնական նպատակակետը (այն երկիրն է, որտեղ Դուք կարող եք ծախսել շենգենյան ամենաերկար ժամանակ), այն է, Հունաստանը, կամ
• դուք ծախսում նույն գումարով մի քանի օր Շենգենյան երկրներում, բայց Հունաստան խմբում առաջինը նավահանգիստ մտնելու մեջ շենգենյան տարածաշրջանում.
7. Շենգենյան վիզայի համար դիմող անձինք պարտավոր են դիմել անձամբ, նախքան
     հյուպատոսական սպա անվճար. Դիմորդները կարող են խիստ խորհուրդ է անվանել
     մոտակա հունական հյուպատոսական մարմինը Կանադայում եւ ստանալ
     նշանակումը. Եթե ​​դուք ունեք ծանր հաշմանդամության խնդիրները կանխելու ձեզ
     գալիս Հունաստանի հյուպատոսության, խնդրում ենք կապվել մեզ հետ եւ խնդրել advice.
8. Underaged երեխաները չեն կարող դիմել արտոնագիր. Երկուսն էլ իրենց ծնողներից պետք է լրացնել եւ ստորագրել հայտը առաջ հյուպատոսական պաշտոնյան.
9. Շենգենյան վիզա ստանալու համար անհրաժեշտ է դիմել ձեր:
 
• Դիմում (Դուք պետք է խնդրել այն, լրացնել եւ ստորագրել մինչեւ հյուպատոսական պաշտոնյան)
• Valid անձնագրի կամ ճամփորդական փաստաթուղթ
• Original վայրէջք ներգաղթային փաստաթուղթը
• Նոր անձնագրի չափսի լուսանկար
• Մանրամասն բնօրինակը չվերթը գիրք է ձեր տուրիստական ​​գործակալ. Թռիչքի ճանապարհ պետք է ներկայացվի, նույնիսկ եթե դուք արդեն գնել ձեր տոմսը օդային.
• Բանկի կամ վարկային քարտի հայտարարությունները ապացուցել ձեր ֆինանսական վիճակը.
• նամակ զբաղվածության Եթե ​​հայտատուն վարում է իր սեփական բիզնեսը, տեղեկանքներ եւ բիզնեսի գրանցման (թողարկված նախարարության կողմից սպառողական եւ առեւտրային հարաբերությունների մասին) պետք է ներկայացվեն.
• ապացույց նպատակակետ Հունաստանում, հյուրանոց ամրագրումների կամ պաշտոնական հրավերով բարեկամների կամ ընկերների.
• ճանապարհային առողջության ապահովագրություն.
 
Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ հյուպատոսությունը իրավունք է վերապահում պահանջելու
                    լրացուցիչ փաստաթղթեր եւ ապացույցներ.
10. Visa դիմումները կարող են մերժվել: Եթե ​​կանգնած է մերժման, ապա դուք իրավունք ունեն գրավոր, ամբողջական նկարագրության շարժիչ.
11. Վիզաները ձեւակերպելու կախված է դիմումատուի ազգության եւ տեւողությունը his / her մնալ. Գործընթացը ժամանակ է 3-15 օր.




Լրացրեք այս ձեւը:
- Կատարելու դիմումը տեղեկություններ
- Հաղորդում թողնել այս էջը եւ մասնակցելու քննարկման ֆորումում:
- Ստանալ պարբերական թարմացումներով (Լրատու).
Միայն հաղորդագրությունը կհայտնվի այս էջում. Ձեր անձնական տվյալները գաղտնի կմնան:

Լրիվ անունը :


էլ. :*


քաղաքի : *


երկիր : *


մասնագիտություն :


հաղորդագրություն : *


*